www.mikrovalto.gr

Τυχαία φωτογραφία

Αναζήτηση


Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης: Μουσική εκδήλωση τη Δευτέρα 3 Αυγούστου Εκτύπωση
Παρασκευή, 24 Ιούλιος 2020 23:57

efa247 - ΑντίγραφοΗ Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης συμμετέχοντας και φέτος στον εορτασμό της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, που διοργανώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού,

...σας προσκαλεί σε μουσική εκδήλωση υπό τον γενικό τίτλο:

"Διφωνίες υπό το φως του φεγγαριού"

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής, στις 21:00 η ώρα.

Περιλαμβάνει ντουέτο γυναικείων φωνών με τις Αντιγόνη και Νίκη Ντουσιοπούλου (Τραγούδι, επιμέλεια προγράμματος). Συμμετέχουν οι μουσικοί: Δημήτρης Ατζέμης (μπουζούκι, μαντολίνο), Στέλιος Λέκκας (πιάνο), Παναγιώτης Ταταρίδης (κιθάρα), Μιχάλης Πιπέρκος (πνευστά)

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό από τις 20:00 έως τις 24:00.

Η είσοδος στο Μουσείο και στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό / covid-19 (και της πιθανής ανάγκης ιχνηλάτησης), η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρωτόκολλο:

 • Η συμμετοχή στην εκδήλωση γίνεται με προκράτηση θέσεων στο e-mail: panselinos2020@gmail.com Δηλώνετε ένα ονοματεπώνυμο, ένα τηλέφωνο και τον αριθμό των θέσεων που επιθυμείτε να κρατήσετε. Οι αριθμοί των θέσεών σας θα σας γνωστοποιούνται με άμεση απάντηση. Σε περίπτωση ακύρωσης, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε. (τηλ. επικοινωνίας: 24610/98800-801, εσωτ. 5, Κώστας Μύρος, Μαίρη Κύρινα)
 • Σε αντίθετη περίπτωση (αδυναμίας προκράτησης για διάφορους λόγους), οι ενδιαφερόμενοι, εάν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, θα παραλαμβάνουν τον αριθμό θέσης τους από την είσοδο του χώρου, με παράλληλη αναγραφή ονόματος και τηλεφώνου επικοινωνίας.
 • Κατά την προσέλευση στη συναυλία και την αποχώρηση η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση που κάποιοι δεν διαθέτουν, θα τους παραχωρηθεί από την Εφορεία στην είσοδο.
 • Ο ανώτατος αριθμός των παρευρισκόμενων στο χώρο ορίζεται στα 400 άτομα.
 • Θα υπάρξει ελεγχόμενη ροή του κοινού στο χώρο της εκδήλωσης, με περισχοίνιση κατά την είσοδο και έξοδο και μονοδρομήσεις.
 • Στην είσοδο του χώρου θα διατίθεται αντισηπτικό διάλυμα για χρήση από το κοινό.
 • Όλοι οι θεατές θα είναι καθήμενοι, ανά δύο       έως τέσσερα άτομα, στις προβλεπόμενες ασφαλείς αποστάσεις. Δεν επιτρέπεται η συνένωση περισσότερων καθισμάτων.
 • Οι θέσεις θα είναι αριθμημένες στην πίσω πλευρά τους, ενώ θα απολυμανθούν πριν την έναρξη της εκδήλωσης.
 • Δεν επιτρέπεται η αλλαγή θέσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
 • Οι ενδιαφερόμενοι καλό θα ήταν να προσέλθουν στο χώρο μισή έως μία ώρα νωρίτερα, ώστε να τακτοποιηθούν στις θέσεις τους.
 • Δεν θα γίνει διάλειμμα στο πρόγραμμα.
 • Για την αποφυγή ταλαιπωρίας σας, καλό θα ήταν να παρκάρετε στα parking και τους δρόμους εντός της κοινότητας Αιανής, αλλά και επί της οδού από και προς την Καισάρεια, πριν φτάσετε στο Μουσείο.
 • Στο Μουσείο:

- Η επίσκεψη στην Έκθεση του Μουσείου θα πρέπει να γίνεται τμηματικά, τηρουμένων των προβλεπόμενων κανόνων ασφαλούς λειτουργίας του.

- Τήρηση των αποστάσεων 1,50μ. στον εξωτερικό χώρο (στην ουρά) και 2μ. στον εσωτερικό.

- Χρήση αντισηπτικού κατά την είσοδο και έξοδο.

- Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας στην Έκθεση.

- Ο ανώτερος αριθμός επισκεπτών ορίζεται στα 50 άτομα.

Υπενθυμίζουμε ότι στην αίθουσα εκδηλώσεων θα λειτουργεί έως την Τετάρτη 5 Αυγούστου η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής: Τα παιδιά εμπνέονται και δημιουργούν!». Στην έκθεση είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας, ενώ ο μέγιστος αριθμός παράλληλης παρουσίας επισκεπτών εντός της αίθουσας είναι τα 15 άτομα. Είσοδος ελεύθερη.

Για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, παρακαλούμε θερμά για την τήρηση όλων των παραπάνω, όπως και των οδηγιών και συστάσεων του προσωπικού.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

efa247

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack