Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

 

 

Τιμήθηκαν ο Ολυμπιονίκης στο TAE KWON DO  Αλέξανδρος Νικολαΐδης

και ο προπονητής του Κώστας Τζιδημόπουλος

 

tranov_1Όταν τα τιμώμενα πρόσωπα είναι, ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης στο TAE KWON DO στους αγώνες της Αθήνας το 2004 και του Πεκίνου το 2008 Αλέξανδρος Νικολαΐδης και ο προπονητής του Τρανοβαλτινός Κώστας Τζιδημόπουλος, τότε ασφαλώς και η βραδιά δε θα μπορούσε παρά να είναι ξεχωριστή, μοναδική και λαμπερή. Η πρόσκληση βέβαια του Ολυμπιονίκη μας έχει να κάνει με την άριστη σχέση του με τον προπονητή και «δάσκαλό» του συντοπίτη μας, προπονητή των Ολυμπιονικών -Νικολαΐδης, Μουρούτσος-, τέως Ομοσπονδιακό προπονητή και σήμερα Τεχνικό Σύμβουλο της Ομοσπονδίας του TAE KWON DO, τον άνθρωπο που συνέβαλλε τα μέγιστα στη διάδοση και την πρόοδο του αθλήματος στην Ελλάδα.

 

tranov_2tranov_3tranov_4tranov_5

 

 

Τιμητικές πλακέτες στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, εκ μέρους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης επέδωσαν -από κοινού- οι Αντινομάρχες Γιώργος Μαργαρίτης και Παύλος Τσότσος, εκ μέρους του Δήμου Καμβουνίων ο Δήμαρχος Αχιλλέας Ντοβόλης και εκ μέρους του Πολιτιστικού-Μορφωτικού Συλλόγου Τρανοβάλτου το μέλος του συλλόγου -και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καμβουνίων-  Μάρθα Γραμματοπούλου. Στον προπονητή Κώστα Τζιδημόπουλο, πλακέτες επέδωσαν ο Δήμαρχος Καμβουνίων και εκ μέρους του συλλόγου ο πρόεδρος Γιώργος Βητόπουλος.

 

Σε δεύτερη μοίρα ασφαλώς εντάσσονται, η πολύ καλή λαϊκο-δημοτική ορχήστρα του επίσης Τρανοβαλτινού Βασίλη Ντοβόλη- και το γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

tranov_6tranov_7tranov_8tranov_9

Πολύς ο κόσμος που παραβρέθηκε στην εκδήλωση και πάρα πολλοί οι -επισήμως- προσκεκλημένοι. Ήταν ο Νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής, οι βουλευτές του νομού Γιώργος Κασαπίδης, Νίκος Τσιαρτσιώνης, Αλέκος Αθανασιάδης και Γιάννης Βλατής, οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι Δημήτρης Λαμπρόπουλος και Έλσα Φωτιάδου, η πολιτευτής Άννα Νανοπούλου, οι προαναφερθέντες που επέδωσαν τις τιμητικές πλακέτες, τοπικοί παράγοντες καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων.

 

Τη διοργάνωση της εντυπωσιακής αυτής εκδήλωσης, που ήταν ενταγμένη στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΤΙΚΑ 2009, έκανε ο Πολιτιστικός-Μορφωτικός Σύλλογος Τρανοβάλτου Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

mikrovalto.gr