85εεεκΠαρασκευή 8 Μαΐου σήμερα!
Έφτασε η μέρα της απονομής του Βραβείου "ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ" στο σχολείο μας από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων.

Μια προσπάθεια χρόνων (από το 2014 που πρωτοξεκινήσαμε), μια προσπάθεια που την υποστήριξαν πολλοί εθελοντές και φίλοι επιβραβεύεται. Επιβραβεύεται η πίστη στο όραμα, η συνεργασία, η ομαδικότητα, η ελπίδα, η θέληση, η αγάπη...
Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει ήδη από τις 09:00... και παρουσιάζει πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον για την πρωτόγνωρη VIRTUAL & LIVE διαδικασία από το παγκόσμιο κοινό του Junior Achievement, αλλά και από στελέχη μεγάλων οργανισμών και επιχειρήσεων. Με όλες τις χώρες να αντιμετωπίζουν την κοινή κρίση του κορωνοϊού και με εκατομμύρια εφήβους στο σπίτι, ο πρωτοπόρος, αισιόδοξος, virtual διαγωνισμός της Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης στην Ελλάδα, αποκτά φέτος ιδιαίτερη σημασία. Και το σημαντικότερο για μας είναι ότι θα είναι και το σχολείο μας εκεί! Θα είναι εκεί χάρη στη δύναμη της θέλησης των μαθητών/τριών μας που ξεπερνά τις κοινωνικές αναπηρίες!
Ευχαριστούμε το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ) για την απονομή του Βραβείου και για την ευκαιρία που μας δίνει να είμαστε σήμερα όλοι μαζί όπως ταιριάζει σε μια κοινωνία δημοκρατική που σέβεται τον κάθε πολίτη της!
Μπορείτε να παρακολουθείτε όλη την εκδήλωση live από τον σύνδεσμο: hCp://lms.jagreece.org/events/eikoniki-epixeirisi/
Η δική μας παρουσίαση θα γίνει από ώρα 3.00 μ.μ και μετά.
Το βραβείο θα μας απονείμει ο κ. Θεοχάρης Φιλιπόππουλος, της εταιρίας "Αττικών Εκδόσεων", ο οποίος μας επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για το σχολείο μας!!!
Σας θέλουμε όλους/ες μαζί μας!
Παρακαλούμε συνδεθείτε..

85εεεκ