- idrsylMikr16220 1 - Αντίγραφο- idrsylMikr16220 2 - Αντίγραφο

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα του ανακαινισμένου κτιρίου ΚΕΦΟ (ΣΠΙΤΙ ΠΑΙΔΙΟΥ) στο Μικρόβαλτο, γενική συνέλευση του Αθλητικού Συλλόγου ΑΙΑΣ Μικροβάλτου στην οποία συμμετείχαν τα προεδρεία και μέλη των άλλων δύο υφιστάμενων συλλόγων του Μικροβάλτου...

...(Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροβαλτινών Κοζάνης και Πολιτιστικός - Μορφωτικός και Φυσιολατρικός Μικροβάλτου Η ΕΛΠΙΣ, ανενεργοί τα τελευταία χρόνια), με θέματα συζήτησης σχετικά με το κοινό μέλλον τους.

Μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε ομόφωνα η διάλυση των τριών συλλόγων του Μικροβάλτου (Αθλητικός Σύλλογος ΑΙΑΣ Μικροβάλτου, Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροβαλτινών Κοζάνης και Πολιτιστικός - Μορφωτικός και Φυσιολατρικός Μικροβάλτου Η ΕΛΠΙΣ) και η ίδρυση ενός νέου ενιαίου πολιτιστικού συλλόγου με έδρα το Μικρόβαλτο, με την επωνυμία «Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροβάλτου "Τα Μπουχάρια"». Για την ονοματοδοσία του συλλόγου υπερψηφίστηκε η πρόταση του προεδρείου (Ευθ. Παπαδόπουλος) του Αθλητικού Συλλόγου, ενώ μειοψήφησαν οι δυο ακόμη προτάσεις που κατατέθηκαν («Ο Αηλιάς» από Γ. Μαστρογιαννόπουλο και «Ελπίδα» από Δ. Σταθόπουλο).

Στη συνέχεια, διαπιστούμενης της παρουσίας περισσοτέρων των 20 ατόμων που απαιτούνται κατ’ ελάχιστο, συζητήθηκαν θέματα του καταστατικού και συντάχτηκε η ιδρυτική πράξη του νέου συλλόγου, με την εκλογή της πενταμελούς προσωρινής διοίκησης, που απαρτίζεται από τους παρακάτω (με αλφαβητική σειρά):

1. Καβουρίδης Νικόλαος του Κωνσταντίνου

2. Παπαδόπουλος Ευθύμιος του Αθανασίου

3. Χαρισόπουλος Σωκράτης του Ιωάννη

4. Χαρισόπουλος Φίλιππος του Ιωάννη

5. Χαρισόπουλος Φίλιππος του Χαραλάμπου

Ακολούθως ανοίχτηκε ο κατάλογος των ιδρυτικών μελών του νέου, που υπογράφηκε από 38 άτομα (ως παρακάτω).

Τα επόμενα βήματα της προσωρινής διοίκησης είναι να διεκπεραιώσει τα διαδικαστικά για την επικύρωση του καταστατικού και τη νομιμοποίηση του νέου συλλόγου από το πρωτοδικείο, και ακολούθως να προχωρήσει σε εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου διοικητικού συμβουλίου (Δ.Σ.) του συλλόγου. Παράλληλα θα πρέπει να γίνουν οι ενέργειες για τη διάλυση των υφιστάμενων τριών συλλόγων του Μικροβάλτου (του Αθλητικού μετά από 5-6 μήνες).

idrsylMikr16220 1

idrsylMikr16220 2idrsylMikr16220 3

idrsylMikr16220 4idrsylMikr16220 5

Ακολουθεί η κατάσταση με τα ιδρυτικά μέλη (κλικ για μεγέθυνση)

idrsylMikr16220 6idrsylMikr16220 7

 

mikrovalto.gr

Σχόλια   

ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΗΣ
0 # ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΗΣ 20-02-2020 21:32
ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΊΝΗΣΟΥΜΕ ΌΤΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΙΣ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΕΚΆΣΤΟΤΕ Δ.Σ.
-
Σημ. admin: Δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς...
Παράθεση