Απρίλιος - Μάιος 2012/ ΠΡΟΣΘΗΚH 4/5

Στάθης Κωνσταντινίδης

nea-dhmokratiaΥποψήφιος βουλευτής Κοζάνης Νέας Δημοκρατίας:

«Για την Ελλάδα της Ελπίδας»!

Φίλες και φίλοι,
Σε μία δύσκολη αλλά κυρίως κρίσιμη για τη χώρα καμπή, στα 43 μου χρόνια αποφάσισα να συμμετάσχω για πρώτη φορά στις προσεχείς εθνικές εκλογές με την ελπίδα ότι πολλά από τα στοιχεία της πολιτικής ζωής που μας πλήγωσαν μπορούν και πρέπει να αλλάξουν.

Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι αυτό θα το πετύχω μόνος μου. Χρειάζεται συνολική και κοπιώδης προσπάθεια για να ανατραπούν αντιλήψεις και πρακτικές που ρίζωσαν για δεκαετίες στο πολιτικό μας σύστημα. Κυρίως όμως χρειάζεται καθαρή εντολή. Αυτή θα είναι που θα ορίσει την ποιότητα του πολιτικού λόγου και το επίπεδο της πολιτικής επικοινωνίας.

Την καθαρότητα στην πολιτική σχέση που κάποιοι πολιτικοί είτε δεν θέλησαν είτε δεν κατάφεραν να εφαρμόσουν θα πρέπει να την επιβάλει η κοινωνία, ο ίδιος ο ψηφοφόρος. Αυτή πρέπει νομίζω να είναι η υπεύθυνη στάση μας και όχι η στείρα άρνηση και ο ισοπεδωτικός αφορισμός. Ούτε είναι όλοι ίδιοι, ούτε και έχουν τις ίδιες ευθύνες. Η αποστασιοποίηση ή η υιοθέτηση μιας τιμωρητικής εκλογικής συμπεριφοράς δεν δίνει λύση στα προβλήματα του τόπου.

Ίσως η αγωνία για το παρόν να μη μας αφήνει να αξιολογήσουμε και να κρίνουμε ψύχραιμα το παρελθόν αλλά ούτε και να δούμε καθαρά το μέλλον. Η κρισιμότητα, όμως, της κατάστασης δεν επιτρέπει πειραματισμούς.
Χρειάζεται η εφαρμογή ενός προγράμματος που θα μας ξαναδώσει τη χαμένη αισιοδοξία. Μια ισχυρή και υπεύθυνη κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα. Ένας πρωθυπουργός που θα αποκατατασήσει την εθνική μας περηφάνεια και αξιοπρέπεια.
Για τη νέα Μεταπολίτευση. Για την Ελλάδα της ελπίδας.
Η Κοζάνη βρίσκεται στο επίκεντρο εξελίξεων που μεταβάλλουν αισθητά τον τρόπο και το επίπεδο της ζωής μας. Δεν πρέπει και δε θα γίνει πεδίο πρόχειρων και αναποτελεσματικών λύσεων. Κάποιοι πίστευαν ότι Κοζάνη αποτελεί την ευεργετημένη περιφέρεια με τους προνομιούχους κατοίκους και γι αυτό την αντιμετώπισαν με σκληρότητα. Εμείς τους απαντάμε ότι αποτελεί την ατμομηχανή της χώρας και δεν θα επιτρέψουμε να υποβαθμισθεί και να απαξιωθεί.
Όλοι μαζί καλούμαστε να διεκδικήσουμε για τον τόπο μας:

- ένα επενδυτικό πλαίσιο που θα δημιουργήσει τις προυποθέσεις ενός διαφορετικού μοντέλου ανάπτυξης και τις συνθήκες ομαλής μετάβασης σε αυτό.

- φορολογικά κίνητρα για τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης στην περιφέρεια με την υψηλότερη ανεργία στη χώρα.

- την εφαρμογή προγραμμάτων για την υποστήριξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, ως βασικών πυλώνων της πρωτογενούς δραστηριότητας.

- την υλοποίηση πολιτικών για την προστασία του περιβάλλοντος και την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών.

- τη διατήρηση και αναβάθμιση των τοπικών περιφερειακών υπηρεσιών και κοινωνικών δομών που θα υπηρετήσουν την ανάγκη ουσιαστικής αποκέντρωσης της εθνικής οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Η μόνη λύση

Συναίνεση ή συνενοχή;

Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη

Ενεργοί Πολίτες, Υπεύθυνοι Πολιτικοί


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Στάθης Κωνσταντινίδης*

- Γεννήθηκε το 1969 και κατάγεται από τον Κλείτο Κοζάνης.

- Είναι γιος του Κώστα Κωνσταντινίδη, τ. βουλευτή της Ν.Δ. στο Ν. Κοζάνης (γνωστού από τη θέση του εισαγγελέα στη "Δίκη του Αιώνα" για το "Σκάνδαλο Κοσκωτά"), εισαγγελέα και καθηγητή Πανεπιστημίου. 

- Ασκεί μαχόμενη δικηγορία από το 1996.

- Είναι Διδάκτωρ της Νομικής.

- Διετέλεσε Υποδιοικητής στην Υγ. Περ. Μακεδονίας και Θράκης και Διοικητής στο Ίδρυμα «ο Άγιος Παντελεήμονας».

- Συμμετείχε στην Επιτροπή Διοίκησης της μονάδας παιδικής μέριμνας «Φιλοξενία».

- Άσκησε καθήκοντα Συντονιστή Κοινωνικών Θεμάτων στη Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

- Στον πολιτικό στίβο κατέρχεται για πρώτη φορά και είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.


Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Πολύς κόσμος και στην κεντρική ομιλία του Στάθη Κωνσταντινίδη

στην Πτολεμαΐδα

IMG_7054_1IMG_7055_2

ΦΩΤΟ από την προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας σε κεντρικό cafe της Πτολεμαΐδας την Παρασκευή 4.5.2012


Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Κατάμεστο το καφέ Αβάντζο στην Κοζάνη, στην προεκλογική ομιλία του Στάθη Κωνσταντινίδη, υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ.

stathis_3.5.12_av_1stathis_3.5.12_av_2

Απόσπασμα από την κεντρική ομιλία του Στάθη Κωνσταντινίδη, υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, στο café Αβάντζο, όπου είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο -μέσα και έξω-, την Πέμπτη 3 Μαΐου 2012.

«…Αντιμετωπίζουμε είναι αλήθεια μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Ο Έλληνας πολίτης έχει υποστεί μια δραματική υποβάθμιση του βιοτικού του επιπέδου. Αγωνιά για όσα συμβαίνουν. Βλέπει να ακυρώνονται τα όνειρα και οι προσδοκίες του. Βλέπει να χάνονται αυτά για τα οποία πάλεψε, αυτά για τα οποία μόχθησε, αυτά για τα οποία εργάστηκε. Δικαιολογημένα οργίζεται, δικαιολογημένα απογοητεύεται, δικαιολογημένα δυσπιστεί σε ότι κι αν του λέμε. Αναζητεί τους υπευθύνους για το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Δεν έχει την πολυτέλεια και τη νηφαλιότητα να σκεφτεί ψύχραιμα, να αξιολογήσει και να αποδώσει δίκαια ευθύνες. Διακατέχεται από μια τιμωρητική διάθεση. Του φταίνε όλοι και όλα. Του φταίνε τα κόμματα, του φταίνε οι κυβερνήσεις, του φταίει το πολιτικό σύστημα. Σ’ αυτή την κατάσταση ενδίδει σε ισοπεδωτικούς αφορισμούς.

Είναι όμως ίδιες οι ευθύνες που κυβέρνησαν τη χώρα; Είναι ίδιες οι ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας με εκείνες του ΠΑΣΟΚ; Είναι άμοιροι για την κατάσταση την οποία βιώνει, για την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει η Αριστερά; Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου η Ελλάδα δομήθηκε σε ένα κρατικίστικο μοντέλο λειτουργίας, οι αναπτυξιακές δυνατότητες της χώρας παραγκωνίστηκαν και ατόνισαν. Στο μεγάλο και σπάταλο κράτος άνθισαν φαινόμενα όπως η φαυλοκρατία, η διαφθορά, η αναξιοπιστία, η κομματοκρατία. Σε λίγα μόλις χρόνια η ελληνική οικονομία εκτροχιάστηκε και κατέστη δέσμια εξωτερικού δανεισμού… Ο πακτωλός χρημάτων από τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τον δανεισμό, δυστυχώς δεν επενδύθηκαν στην πραγματική οικονομία, δυστυχώς δεν επενδύθηκαν στις υποδομές και στην ανάπτυξη. Αντίθετα κατασπαταλήθηκαν για τη συντήρηση του αδηφάγου και πελατειακού κράτους…

…Το κυρίαρχο ερώτημα αυτής της προεκλογικής αναμέτρησης είναι ποιος φταίει για τη δραματική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει και πως θα τιμωρηθεί γι’ αυτό. Το ΠΑΣΟΚ από καιρό καλλιεργεί μια ισοβαρή απόδοση των ευθυνών ελπίζοντας να κρατηθεί στη (δια)νομή της εξουσίας. Οι νεοπαγείς σχηματισμοί δεν προέκυψαν ως πράξεις πολιτικής ευθύνης αλλά πολιτικού καιροσκοπισμού. Αυτός που τιμωρητικά ψηφίζει, εκτός του ότι αδικεί την πραγματικότητα, τελικά τιμωρεί τον εαυτό του, την οικογένειά του και τον τόπο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη σοφία του λαού, θα ψηφίσει με ωριμότητα και υπευθυνότητα».

το ΒΙΝΤΕΟ από τη συγκέντρωση



Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης στην ΕΤ 3 (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη του Στάθη Κωνσταντινίδη, υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, στο μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων της ΕΤ 3, και στη δημοσιογράφο κ. Καλημέρη, την Πέμπτη 3 Μαΐου 2012.


Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Επισκέψεις σε Μαμάτσειο Γενικό Νοσοκομείο, Δικαστικό Μέγαρο και Τρανόβαλτο από τον Στάθη Κωνσταντινίδη

stathis2.5.12_1stathis2.5.12_2Ο Στάθης Κωνσταντινίδης το πρωί της Τετάρτης 2.5.2012 επισκέφθηκε το Μαμάτσειο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης και συνομίλησε με το διοικητικό προσωπικό και τους ιατρούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης.

stathis2.5.12_3stathis2.5.12_4stathis2.5.12_5

Το απόγευμα, παρακολούθησε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Τρανοβάλτου «Η Αναγέννηση» στην κεντρική πλατεία του χωριού.


Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ολόκληρη η συνέντευξη του Στάθη Κωνσταντινίδη

στο ΤΟP CHANNEL


Ολόκληρη η συνέντευξη του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη, στον τηλεοπτικό σταθμό Κοζάνης TOP CHANNEL και στους δημοσιαγράφους Ρίτα Τσιούρα και Παναγιώτη Πλιάτσιο, την Κυριακή 29 Απριλίου 2012.


Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Οι δραστηριότητες - εμφανίσεις του υποψήφιου βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη την Κυριακή 29.4.2012

 

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης την Κυριακή 29.4.2012 το απόγευμα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ρίτας Τσιούρα και του Παναγιώτη Πλιάτσου «Μiα εβδομάδα - ένα Σάββατο» στο Top Channel, όπου εξέφρασε τις θέσεις του σχετικά με θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

stathis_29.4.2012_3stathis_29.4.2012_4stathis_29.4.2012_5stathis_29.4.2012_6

stathis_29.4.2012_7 Στη συνέχεια, πραγματοποίησε συγκέντρωση στο cafe «Κυβερνείο» με τα μέλη του πολιτιστικού και φυσιολατρικού Συλλόγου «Αλληλεγγύη». Τον υποψήφιο βουλευτή παρουσίασε ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου, Γρηγόριος Ζαρδέλης, ο οποίος και διηύθυνε επιτυχώς την όλη συζήτηση. Μετά από μια σύντομη εισήγηση του υποψηφίου για την εν γένει επαγγελματική του διαδρομή, την αβεβαιότητα του πολιτικού σκηνικού και τα οξυμένα προβλήματα του τόπου, που καθιστούν αναγκαία μια ισχυρή και βιώσιμη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, δέχθηκε και απάντησε ποικίλα και εύστοχα ερωτήματα των μελών του ως άνω Συλλόγου.

Επιλογικά, αναφέρθηκε στην πλούσια δράση και τη συμβολική ορολογία του Συλλόγου «Αλληλεγγύη», υπερθεματίζοντας τη σημασία του όρου στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Η όλη εκδήλωση εστέφθη από ιδιαίτερη επιτυχία και προκάλεσε ζωηρή εντύπωση και ενθουσιασμό στους παρεβρεθέντες.


Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Στάθης Κωνσταντινίδης, συγκέντρωση-ομιλία 29.4.2012 (ΒΙΝΤΕΟ)


ΒΙΝΤΕΟ από τη συγκέντρωση-ομιλία, του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη, στα μέλη του σωματείου "Αλληλεγγύη", σε cafe της Κοζάνης, την Κυριακή 29 Απριλίου 2012. 


Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Παρασκευή 27/8: Περιοδεία στην Εορδαία-Επίσκεψη στο Μποδοσάκειο

«Ζητείται ελπίδα – Οι πολίτες θα επιλέξουν υπεύθυνα» 

stath27.4.12_1stath27.4.12_2stath27.4.12_3

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 27.4.2012 το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου συναντήθηκε με τη Διοικήτρια και εκπροσώπους των εργαζομένων.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Πτολεμαΐδας ΔΕΥΑΠ και ΔΕΤΗΠ, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το μεσημέρι βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Το απόγευμα επισκέφθηκε τα χωριά της Εορδαίας, Ασβετόπετρα, Άρδασσα, Κρυόβρυση, Αναρράχη, Εμπόριο, Μηλοχώρι και Φούφα.

«Ζητείται ελπίδα. Δεν είναι μόνο τα όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα αλλά και ο φόβος για το αύριο. Ο κόσμος θέλει να νιώσει ασφάλεια. Να πειστεί ότι θα σταματήσει ο κατήφορος και θα φανούν τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης. Οι πολίτες θα επιλέξουν υπεύθυνα».


Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΠΕΜΠΤΗ 26.4.2012: Επίσκεψη στη Σιάτιστα -Συνάντηση με τη δημοτική αρχή-Επίσκεψη σε Ελλήσποντο & Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης

.

kwnstantinidis26.4_1kwnstantinidis26.4_-2Ο Στάθης Κωνσταντινίδης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 26.4.2012 τη λαϊκή αγορά και τα εμπορικά καταστήματα της Σιάτιστας. Αργότερα είχε συνάντηση με τη Δήμαρχο Βοΐου, κ. Παναγιώτα Ορφανίδου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Χρήστο Μακρή και τον Αντιδήμαρχο, κ. Θεόκλητο Γιώτη. 

Το απόγευμα επισκέφθηκε τα χωριά του πρώην Δήμου Ελλησπόντου Πολύμυλο, Βοσκοχώρι, Άγιο Χαράλαμπο, Τετράλοφο, Κοιλάδα και Καπνοχώρι.

Το βράδυ πραγματοποίησε επίσκεψη στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, όπου είχε ουσιαστική και γόνιμη συζήτηση με το προεδρείο και τα μέλη του.

«Κοινός παρονομαστής των περισσοτέρων ζητημάτων είναι η ανάταξη της οικονομίας. Ανθούσες μέχρι πριν από λίγα χρόνια δραστηριότητες έχουν περιέλθει σε μαρασμό. Η επανεκκίνηση της οικονομίας θα επαναφέρει την αισιοδοξία στους επαγγελματίες και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε. Χρειάζεται σχέδιο και σταθερότητα. Αυτή είναι η εντολή των συμπολιτών μας.»


Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Συνάντηση με τη δήμαρχο Εορδαίας, επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Πτολεμαΐδας και σε χωριά της Εορδαίας, πραγματοποίησε την Τετάρτη 25.4.2012 ο Στάθης Κωνσταντινίδης

stathis-eordaia25.4.12_1stathis-eordaia25.4.12_2Επίσκεψη στην περιοχή της Εορδαίας πραγματοποίησε την Τετάρτη 25.4.2012 ο Στάθης Κωνσταντινίδης. Το πρωί επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά, όπου συνομίλησε με τους πολίτες και άκουσε τους προβληματισμούς τους. Στη συνέχεια, συνάντησε τη Δήμαρχο Εορδαίας κ. Παρασκευή Βρυζίδου, με την οποία πραγματοποίησαν μία σύντομα αλλά ουσιαστική συζήτηση για τα τοπικά θέματα.

Το απόγευμα επισκέφθηκε τα χωριά της Εορδαίας,  Μαυροπηγή, Προάστιο, Ανατολικό, Κομνηνά, Μεσόβουνο και Πύργους. Η επαφή με τους κατοίκους ανέδειξε το πρόβλημα της μεταφοράς σημαντικών υπηρεσιών στα αστικά κέντρα.


Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Τον Αντιπεριφερειάρχη και τις Υπηρεσίες της ΠΕ Κοζάνης επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στάθης Κωνσταντινίδης

.

kwnst24.4_1kwnst24.4_2Τον Αντιπεριφερειάρχη και τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, επισκέφτηκε χθες Τρίτη 24/4, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  Στάθης Κωνσταντινίδης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, συζήτησε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Σόκουτη  για τα προβλήματα της περιοχής και τον τρόπο αντιμετώπισής τους.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τις Υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης.


Τρίτη 24 Απριλίου 2012

stathis-serbia23.4Περιοδεία στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού απο τον Στάθη Κωσταντινίδη

.

O υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Στάθης Κωνσταντινίδης πραγματοποίησε τη Δευτέρα 23/4, περιοδεία στην περιοχή των Σερβίων και συγκεκριμένα στα χωριά Προσήλιο, Πολύραχο, Τριγωνικό και Μεταξά.
Το βράδυ επισκέφθηκε το Λιβαδερό όπου συνομίλησε με πολλούς φίλους. Τα ζητήματα της ανεργίας αλλά και της απομάκρυνσης κομβικών υπηρεσιών από την περιοχή αποτέλεσαν τα κύρια αιτήματα των κατοίκων.

Κυριακή 22 Απριλίου 2012/Αναδημοσίευση από το kozanimedia
Στάθης Κωνσταντινίδης: Παρουσία του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. στη λιτανεία της Παναγιάς Ζιδανιώτισσας
.
stathis-litaneia22.4Διακριτική ήταν η παρουσία του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην ΠΕ Κοζάνης, Στάθη Κωνσταντινίδη, στη λιτανεία για την ιερή εικόνα της Παναγιάς της Ζιδανιώτισσας στους κεντρικούς δρόμους της Κοζάνης. Ακολουθώντας την πομπή ανάμεσα στο πλήθος, μεταξύ των χιλιάδων πιστών, ο Στάθης Κωνσταντινίδης είχε στο πλευρό του την -πάντα διακριτική- και νεαρή σε ηλικία, αρραβωνιαστικιά του Λίνα.
Ο Στάθης Κωνσταντινίδης με την ωραιοτάτη αρραβωνιαστικιά του, η οποία τον συνοδεύει σε αυτή την εκλογική περίοδο στις κοινωνικές δραστηριότητες, ακολούθησαν την πομπή μέχρι τον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου, όπου και παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία…
perifeikonzidan22.4.12_13

Στάθης Κωνσταντινίδης – Υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Κοζάνης/ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σάββατο 21 Απριλίου 2012
Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης
.
KWNSTANTINIDHS_LAIKH21.4_1KWNSTANTINIDHS_LAIKH21.4_2 
Επίσκεψη με φίλους του στην αγορά της Κοζάνης πραγματοποίησε σήμερα ο Στάθης Κωνσταντινίδης. Συνομίλησε με πολλούς πολίτες, άκουσε τα παράπονα και τις ανησυχίες τους, αλλά κυρίως την αγωνία τους για την επόμενη μέρα.
"Το συμπέρασμα είναι ότι οι πολίτες αποστρέφονται το λαϊκισμό και την ανευθυνότητα και επιζητούν πολιτική και οικονομική σταθερότητα".

*Σημ.Συντ. Ο Στάθης Κωνσταντινίδης είναι αρραβωνιαστικός της δικηγόρου Λίνας Μαστρογιαννοπούλου του Ιωάννη από το Μικρόβαλτο.