IMG 4458 - ΑντίγραφοΜε ψήφους 6 ΥΠΕΡ και 16 ΚΑΤΑ, καταψηφίστηκε η εισήγηση της πλειοψηφίας περί «Διαγραφής οφειλών του Δήμου Σερβίων που έχουν υποπέσει σε διαγραφή», στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων, που πραγματοποιήθηκε στην κοινότητα Τρανοβάλτου (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Γυμνασίου) το βράδυ της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου 2019, σε συνέχεια της ειδικής συνεδρίασης για το μάρμαρο Τρανοβάλτου*.

ΥΠΕΡ της πρότασης διαγραφής των οφειλών του Δήμου προς τρίτους, ετών από 2003-2014, που έχουν υποπέσει σε διαγραφή λόγω παρέλευσης 5ετίας, ψήφισαν 6 σύμβουλοι της συμπολίτευσης και ΚΑΤΑ το σύνολο των παρόντων συμβούλων της αντιπολίτευσης (14) και δύο (2) δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης (Βητόπουλος, Γκαμπούρα), σύνολο ΚΑΤΑ 16 ψήφοι.

mikrovalto.gr

IMG 4458_-_Αντίγραφο

*Για την άκρως ενδιαφέρουσα ειδική συνεδρίαση που προηγήθηκε, με θέμα «Ενημέρωση - Συζήτηση για την αξιοποίηση της μαρμαροφόρου περιοχής   Τρανοβάλτου Δήμου Σερβίων», θα επανέλθουμε σύντομα με εκτενές ρεπορτάζ.

Σχόλια   

ΤΣΑΡΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
-1 # ΤΣΑΡΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 12-02-2020 10:06
Αν το κράτος είναι απατεώνας αν ο δήμος είναι απατεώνας γιατί έχουν απαίτηση από τον πολίτη να είναι νομιμόφρων? Το αν κατι είναι νόμιμο δεν σημαίνει ότι είναι ηθικό και δίκαιο τους νομούς του κράτους τους φτιάχνει η εξουσία πάντα στα μέτρα της…
Παράθεση