umjtb8x5Ο ιερέας Κώστας Βασιλειάδης, γνωστός και ως «παπα-Βόιος» ή «παπα-drone» είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους πιστούς της Κοζάνης και ειδικότερα του Βόϊου, όπου λειτουργεί. Τα τελευταία 10 χρόνια δημιουργεί βίντεο -συχνά με τη χρήση drone- εκθέτοντας τις ομορφιές του τόπου του και ανεβάζοντάς τα στο youtube.

Όμως ο παπάς έπεσε θύμα χάκερ που ανέβασαν στο κανάλι του σκληρό πορνογραφικό υλικό, με αποτέλεσμα ο ιστότοπος να κατεβάσει το βίντεο, όπως αναφέρει η Espresso.

Για το περιστατικό ο παπάς έκανε ανάρτηση στο Facebook τονίζοντας ότι δεν έχει μάθει να φοβάται. «Έχω "μάθει" να αγχώνουμε όμως και να στεναχωριέμαι, αλλά αμέσως να σηκώνομε όρθιος» έγραψε.

Συγκεκριμένα είπε:

«Για το κλείσιμο του καναλιού στο youtube

Καλησπέρα σε όλους μας . Δεν έχω μάθει να φοβάμαι, έχω "μάθει" να αγχώνουμε όμως και να στεναχωριέμαι, αλλά αμέσως να σηκώνομε όρθιος . Κάποιοι κακόβουλοι , κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο φαντάζονται ότι μπορούν να κάνουν κακό ,ή φαντάζονται ότι μπορούν να σταματήσουν το Βόιο , ο τόπος μας να έχει την δική του Φωνή . Ότι έχουμε κάνει και θα συνεχίσουμε να κάνουμε , το κάνουμε για όλους εμάς ... για όλους τους Βοΐώτες.

Τα βίντεο που δεν φαίνονται πια, μια και το κανάλι στο youtube έχει κλείσει, ανοικουν σε όλους τους Βοΐώτες, είναι δικά σας και όχι μόνο δικά μας . Κανείς και τίποτα δεν πρόκειται να μας σταματήσει, να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα 10 με 11 χρόνια, όρεξη και μεράκι έχουμε .

Και να γνωρίζουν όλοι οι φίλοι και όχι μόνο ότι το κανάλι μας -σας στο youtube δεν έκλεισε για παραβίαση Πνευματικών δικαιωμάτων. Άλλο λόγο μου είπαν χθες με email οι διαχειριστές του youtube , που είναι, ψευδής , ανακριβής και ανυπόστατος , μας προσάπτουν κάτι για το οποίο ποτέ δεν κάναμε .

Δεν μασάμε όμως οι φίλοι θέλω να πιστεύω ότι μας γνωρίζουν ...είπαμε σε όποιους αρέσουμε».

Πηγή: newsbeast.gr

umjtb8x5