www.mikrovalto.gr

Τυχαία φωτογραφία

Αναζήτηση


Δηλώσεις πολιτευτών της Π.Ε. Κοζάνης μετά το εκλογικό αποτέλεσμα Εκτύπωση
Πέμπτη, 11 Ιούλιος 2019 17:47

simeur28Δηλώσεις πολιτευτών της Π.Ε. Κοζάνης που λάβαμε, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019.

vryz117Παρασκευή (Βίκυ) Βρυζίδου

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους ψηφοφόρους της ΝΔ, που έδωσαν την ευκαιρία στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην παράταξη μας, με μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, να στηρίξουμε πραγματικά τη χώρα και τον τόπο μας.

Προσωπικά αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση, αλλά και απέραντη ευγνωμοσύνη για όλους τους φίλους και τους ψηφοφόρους, που αυθόρμητα και πηγαία σαν χείμαρρος ξεχύθηκαν απ΄ άκρου σ΄άκρο του Νομού μας.

Η δικαίωση είναι όλων των ψηφοφόρων και το χρέος και η ευθύνη για ειλικρινή και αποτελεσματική ανταπόκριση δική μας.

Ο Αληθινός αγώνας τώρα ξεκινάει, γιατί δεν υπάρχει χρόνος και δεν επιτρέπεται να απογοητεύσουμε τους πολίτες.

Καταθέτουμε την εμπειρία μας και είμαστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα, χάρη στη δύναμη και την ενότητα όλων των συμπολιτών μας.

Παρασκευή Βίκυ Βρυζίδου

Βουλευτής ΝΔ Νομού Κοζάνης

---------------------

amanatidis NDΓιώργος Αμανατίδης: «Τώρα, Ξεκινάμε Μαζί!!!»

Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα. Αποτελεί εντολή στη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την υλοποίηση του προγράμματος που καταθέσαμε στον ελληνικό λαό. Οι πολίτες επέλεξαν να εγκρίνουν με μεγάλη πλειοψηφία την πολιτική αλλαγή, σε όλη τη χώρα.

Η Ν.Δ. θα είναι Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, προωθώντας άμεσα βασικά νομοσχέδια για την επανεκκίνηση της χώρας, τη διαμόρφωση κατάλληλων συνθηκών για μεγάλες επενδύσεις, μείωση των φορολογικών συντελεστών και φυσικά τη δημιουργία σταθερών θέσεων εργασίας.

Ο Νομός Κοζάνης, θα έχει ισχυρή φωνή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Δεσμεύομαι πως θα τιμήσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, συνεργαζόμενος αρμονικά και με τους υπόλοιπους συναδέλφους, συνθέτοντας δυνάμεις και προωθώντας όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Η περιοχή μας πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει σοβαρά ζητήματα, όπως η ραγδαία εξελισσόμενη μεταλιγνιτική περίοδος, η ανάπτυξη ενός νέου παραγωγικού μοντέλου, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και η σύνδεση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τις ανάγκες του Νομού μας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου, οι οποίοι με επέλεξαν για την εκπροσώπηση του Νομού Κοζάνης στην επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο.

Δεσμεύομαι πως από σήμερα ξεκινάει ένας δύσκολος αλλά ουσιαστικός αγώνας για μένα προσωπικά, ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.

Συνεργάτες μου, όλοι εσείς.

Πολίτες, φορείς, αυτοδιοικητικοί, σύλλογοι, εκπρόσωποι εργαζομένων και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Νομού Κοζάνης, με τους οποίους γνωριζόμαστε και εργαστήκαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια ώστε ο τόπος μας να πάει ένα βήμα μπροστά.

Οι εκλογές τελείωσαν.

Τώρα, Ξεκινάμε Μαζί!!!

Γιώργος Αμανατίδης- Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Κοζάνης

---------------------------

koyk117 1Πάρις Κουκουλόπουλος

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην ΠΕ Κοζάνης πέτυχε το στόχο του διψήφιου ποσοστού, κάτι που δεν κατάφερε δυστυχώς πανελλαδικά.

Το αποτέλεσμα συνολικά πρέπει να εξεταστεί πολύ σοβαρά από την πλευρά μας και τις απόψεις μου θα τις καταθέσω όπως πάντα πρώτα στα κεντρικά όργανα που συνεδριάζουν το διήμερο 11-12 Ιουλίου.

Για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε στο νομό μας οφείλω να συγχαρώ το ψηφοδέλτιο μας και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αγωνίστηκαν μαζί μας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους και όλες που επέλεξαν το ψηφοδέλτιο μας και ιδιαίτερα όσες και όσους με τίμησαν προσωπικά.

Το ίδιο θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που δεν μας ψήφισαν αλλά μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν ή να ακούσουν τις θέσεις μας και κυρίως την πρόταση μας για το αύριο.

Την πολιτική ατζέντα την οποία παρουσίασα στην προεκλογική περίοδο θα την υπηρετήσω με συνέπεια ως ενεργός πολίτης και πολιτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Στους εκατοντάδες φίλους που πίστεψαν στην κατάκτηση της έδρας είμαι ευγνώμων και έχω να πω ότι η μη επίτευξη της είναι απόρροια τόσο του τρόπου κατανομής των εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος όσο και των χαμηλών ποσοστών μας στο λεκανοπέδιο και τη Θεσσαλονίκη.

Σε ό,τι με αφορά προσωπικά θέλω να τονίσω για πολλοστή φορά ότι πιστεύω σταθερά στη ρήση του Αντόνιο Γκράμσι που με συγκλόνισε στα χρόνια της νιότης.

“Οι μαχητές δεν μπορούν και δεν πρέπει να ελεεινολογούν ποτέ τη μοίρα τους, επειδή πάλεψαν όχι γιατί τους εξανάγκασε κανείς αλλά γιατί το θέλησαν οι ίδιοι συνειδητά”.

--------------------------------------

moum117Μήνυμα του Θέμη Μουμουλίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου

Στις πρόσφατες εκλογές ο ελληνικός λαός επέλεξε νέα κυβέρνηση με καθαρή λαική εντολή. Ταυτόχρονα ο λαός επέλεξε να δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ, το ρόλο ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το αποτέλεσμα αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι δημιούργημα α ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ινωνεεικύει την ισχυρήοπτικg;ioy Dhmhtr;ioy, και ανάγκη της κοινωνίας. Παραλάβαμε μια χώρα πτωχευμένη και την κοινωνία στα πρόθυρα ανθρωπιστικής κρίσης. Οδηγήσαμε τη χώρα στην έξοδο από τα μνημόνια. Πετύχαμε πολλά και σημαντικά. Κρατήσαμε την κοινωνία όρθια. Εδραιώσαμε την θέση της χώρας εντός του σκληρού πυρήνα της ΕΕ και την γεωπολιτική της θέση αναβαθμισμένη. Κάναμε λάθη.

Ευχαριστώ τους χιλιάδες ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που στήριξαν την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης και μέσα από την επιλογή τους αυτή στήριξαν και εμένα προσωπικά με τον σταυρό προτίμησής τους. Δεσμεύομαι να τιμήσω την εμπιστοσύνη τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ περνά στην επόμενη μέρα. Θα είμαστε παρόντες στην προσπάθεια αυτή που είναι προσπάθεια για την δημιουργία ενός ισχυρού διευρυμένου σύγχρονου προοδευτικού πόλου, ικανού να λειτουργεί συλλογικά και να παρεμβαίνει διαμορφώνοντας θετικές εξελίξεις υπέρ της κοινωνίας και υπέρ του μέλλοντος της χώρας.

Θέλω να συγχαρώ την Καλλιόπη Βέττα καθώς και τους τέσσερις εκπροσώπους της Ν.Δ. στο νομό μας. Η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου σχεδίου μετάβασης για την περιοχή στην καινούργια εποχή, είναι μονόδρομος και χρειάζεται η συνεργασία όλων για να επιτευχθεί.

Θέμης Μουμουλίδης

Σκηνοθέτης

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack