www.mikrovalto.gr

Τυχαία φωτογραφία

Αναζήτηση


Δελτία Τύπου από τις προεκλογικές περιοδείες υποψηφίων βουλευτών ΠΕ Κοζάνης – Προγράμματα επισκέψεων-ομιλιών για Σάββατο 29.6.2019 Εκτύπωση
Σάββατο, 29 Ιούνιος 2019 04:26

konstantin286 - ΑντίγραφοΣύμφωνα με τα Δελτία Τύπου υποψήφιων βουλευτών Ν. Κοζάνης που λάβαμε, από τις προεκλογικές περιοδείες της Παρασκευής 28/6 και τα προγράμματα επισκέψεων για το Σάββατο 29.6.2019, παραθέτουμε:

Ημερήσιο Πρόγραμμα του Υπ. βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη Σαββάτου 29.6.2019 – Θα μιλήσει το βράδυ στο Λιβαδερό

konstantin286

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ, Ν. Κοζάνης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, θα επισκεφθεί:

ΩΡΑ| ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

9.00 Λαϊκή αγορά Τσοτυλίου

10.30 Εμπορικά καταστήματα Τσοτυλίου

19.00     Μικρόβαλτο

19.30     Τρανόβαλτο

20.00    Λαζαράδες

20.30    Ελάτη

21.30 Ομιλία στο Πολιτιστικό Κέντρο Λιβαδερού

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στάθης Κωνσταντινίδης: Διέβη τον Ρουβίκονα και η Έλλη..

Η φωνή της ΕΡΤ στην Κοζάνη σίγησε… Έφυγε πρόωρα από τη ζωή η προσφιλής σε όλους μας Έλλη Δεληγεωργίδου – Ζιάμπρα.

Καλό σου ταξίδι Έλλη.. Θα ακούμε για πάντα τη φωνή σου..

Οψόμεθα εις Εμμαούς και εις Φιλιππιάδα…

Στάθης Κωνσταντινίδης

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης σε υπηρεσίες και χωριά της Εορδαίας

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τοπρωί τηςΤετάρτης,26.6.2019, επισκέφθηκετο Δημαρχείο Εορδαίας, όπου συνομίλησε με αιρετούς και με υπαλλήλους για τα θέματα που απασχολούν το Δήμο. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε την υπηρεσία της ΔΕΗ, την τηλεθέρμανση και τις τεχνικές υπηρεσίες ΔΕΥΑΕ.

k20190626 124523

Ακολούθως, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αστυνομία της Πτολεμαΐδας, όπου συνεχάρη τους αστυνομικούς για το έργο τους και ενημερώθηκε για υπηρεσιακά τους ζητήματα. Τόνισε ότι η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία.

k20190626 112315k65112511 454236918705109 6703362085448843264 n

Το απόγευμα επισκέφτηκε τα χωριά της Εορδαίας: Φούφα, Μηλοχώρι, Εμπόριο, Αναρράχη, Κρυόβρυση και Άρδασσα.

----------------------------------------

Γιώργος Αμανατίδης: Σειρά συναντήσεων με επίκεντρο ανοιχτά ζητήματα

aIMG 5601aIMG 5610

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Αμανατίδης. Αρχικά συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλο όπου συζητήθηκαν τα θέματα της Εκκλησίας καθώς και το τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη μέσα από τις δομές της και τους ανθρώπους της.

Τα ζητήματα που σχετίζονται με την λειτουργία των νοσοκομείων Μαμάτσειου και Μποδοσάκειου και γενικότερα της υγείας συζητήθηκαν στη συνάντηση του κ. Αμανατίδη με τον Διοικητή Γιώργο Χιωτίδη. Ο κ. Αμανατίδης έκανε λόγο για μία ποιοτική δημόσια υγεία όπως έχει δεσμευθεί η Νέα Δημοκρατία που θα υποστηρίξει το ρόλο των νοσοκομείων με ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές δίνοντας παράλληλα βαρύτητα και στην προληπτική ιατρική.

Ακολούθησε η συνάντηση με τον Πρόεδρο Βασίλη Ιωαννίδη και τα μέλη της διοίκησης του Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή Κοζάνης όπου αναπτύχθηκαν όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του πολίτη-καταναλωτή. Οι συναντήσεις του κ. Αμανατίδη συνεχίστηκαν με την επίσκεψη στα γραφεία του Περιφερειακού Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας και την συζήτηση με τον Πρόεδρο Γιάννη Χατζηιωάννου.

Μία σειρά ανοιχτών θεμάτων για τα ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ συζητήθηκαν και στην συνάντηση με τον Πρόεδρο Θεόδωρο Μιχαηλίδη και τα μέλη της διοίκησης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 29/6/2019

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ

                              

amanatidis19 118:00                    ΑΡΓΥΛΟΣ

18:30                    ΝΈΟ ΚΛΕΙΤΟΣ

19:00                    ΒΑΤΕΡΟ

19:30                    ΝΕΑ ΝΙΚΟΠΟΛΗ

20:00                    ΝΕΑ ΧΑΡΑΥΓΗ

21:30                    ΚΕΝΤΡΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

22:30                    ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΟΙΛΑ

-------------------------

Η Παρασκευή Βρυζίδου στο ΕΒΕ Κοζάνης

pvr28 2

Συνάντηση με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕ είχε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου, όπου ανέφερε ότι πρέπει επιτέλους να στηρίξουμε του ελεύθερους επαγγελματίες και την επιχειρηματικότητα, γιατί η ισχυρή ανάπτυξη γίνεται με επενδύσεις και φυσικά με οριστικό τέλος στην υπερφορολόγηση.

Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ξεκινάει με μείωση του συντελεστή φορολογίας επιχειρήσεων από 28% στο 20%, μέσα σε 2 χρόνια και του φόρου μερισμάτων από 10% στο 5%.

Ο δεύτερος μεγάλος στόχος του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι οι πολλές νέες καλοπληρωμένες δουλειές στον τομέα του τουρισμού, τον πρωτογενή τομέα, στην ενέργεια και τον κατασκευαστικό τομέα.

Η μείωση του ΕΝΦΙΑ, κατά 30% εντός διετίας για όλους τους ιδιοκτήτες, είναι σημαντικότατη διευκόλυνση των πολιτών, αλλά και η αναστολή για μια τριετία του φόρου υπεραξίας στις αγοραπωλησίες ακινήτων και του ΦΠΑ, θα δώσει ώθηση στην οικοδομική δραστηριότητα και σε πολλά επαγγέλματα, που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια.

Τέλος η κ. Βρυζίδου εξέφρασε την ανάγκη για τη στήριξη της Γυναίκας εργαζόμενης, της άνεργης γυναίκας, της Ελληνίδας μάνας και τόνισε γενικότερα ότι οφείλουμε μια συστηματική προσπάθεια για να υπάρξουν δουλειές για τις γυναίκες, ίσες ευκαιρίες, αλλά και χρηματοδοτικά προγράμματα, καθώς και υποστηρικτικοί μηχανισμοί για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Πέρασα στη ζωή μου και περνώ, όλα τα στάδια του αγώνα της γυναίκας που δε σταματάει να προσπαθεί για τη ζωή, την οικογένεια, αλλά και τη νέα γενιά και τον τόπο μας, με κατανόηση και συμπαράσταση σε κάθε γυναίκα, που δίνει το δικό της αγώνα.

Παρασκευή Βρυζίδου

Υποψήφια Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

pbr28Η σημερινή ημέρα για πολλούς από εσάς αποτελεί τον σταθμό για την μετάβαση από την εφηβία και τα μαθητικά θρανία στην πραγματική ζωή, την εργασία, την επαγγελματική σταδιοδρομία, μέσα από τα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα. Η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις αποτελεί τον καρπό της δική σας προσπάθειας για την οποία και πρέπει να νιώθετε υπερήφανοι.

Στους επιτυχόντες που επέδειξαν ικανές βαθμολογίες, σχετικά με τη σχολή προτίμησή τους, ευχόμαστε μαζί με τα συγχαρητήρια μας, κάθε καλή πορεία και επιτυχία στις ακαδημαϊκές σπουδές τους. Σε όσους δεν τα κατάφεραν, προτρέπουμε να συνεχίσουν την προσπάθεια, γιατί στη ζωή υπάρχουν κι άλλοι, και πολλές φορές καλύτεροι, δρόμοι επιτυχίας.

Οι νέοι, το μέλλον της πατρίδας μας, πρέπει να μη σταματήσουν ποτέ να αγωνίζονται και να διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο. Η ζωή δίνει πολλές ευκαιρίες για να αξιοποιήσει κανείς τις δεξιότητες και ικανότητές του, κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρά του.  

Παρασκευή Βίκυ Βρυζίδου

Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ ΠΕ Κοζάνης

------------------------------

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΗ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

moumoulidis karta

Ο Βουλευτής και εκ νέου υπ. Βουλευτής Κοζάνης, Θεμιστοκλής (Θέμης) Μουμουλίδης, με αφορμή τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, σας προσκαλεί σε πολιτική εκδήλωση με θέμα «Εορδαία: Ομιλία-Συζήτηση για την επόμενη μέρα»

την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 20.30. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Εορδαίας.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεμιστοκλή (Θέμη) Μουμουλίδη

Σκηνοθέτη, υπ. Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΗ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Ο Βουλευτής και εκ νέου υπ. Βουλευτής Κοζάνης, Θεμιστοκλής (Θέμης) Μουμουλίδης, με αφορμή τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, διοργανώνει πολιτική εκδήλωση το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 21.00 στο Ξενοδοχείο «Αλιάκμων» στην Κοζάνη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεμιστοκλή (Θέμη) Μουμουλίδη

Σκηνοθέτη, υπ. Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack