www.mikrovalto.gr

Τυχαία φωτογραφία

Αναζήτηση


Δελτία Τύπου από τις προεκλογικές περιοδείες υποψηφίων βουλευτών ΠΕ Κοζάνης – Προγράμματα επισκέψεων για Παρασκευή 28/6 Εκτύπωση
Παρασκευή, 28 Ιούνιος 2019 02:22

simeur28Σύμφωνα με τα Δελτία Τύπου υποψήφιων βουλευτών Ν. Κοζάνης που λάβαμε, για τις προεκλογικές περιοδείες της Πέμπτης 27/6 και τα προγράμματα επισκέψεων για την Παρασκευή 28.6.2019, παραθέτουμε:

Στάθης Κωνσταντινίδης: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 28.6.2019

konstantinidis25Ο Στάθης Κωνσταντινίδης υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ, Ν. Κοζάνης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, θα επισκεφθεί:

ΩΡΑ| ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

10.00 Επισκέψεις σε εμπορικά καταστήματα και υπηρεσίες της πόλης της Κοζάνης

12.00 Συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή «ΡάδιοΛόγος» με το Λύσανδρο Ρήγα

19.30 Ανατολικό

20.15   Κομνηνά

20.45   Μεσόβουνο

21.15   Πύργοι

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

---------------------------------

Λουκάς Ζαρογιάννης: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ 28.6.2019

zar WEB FB ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 28062019Ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) Ζαρογιάννης Λουκάς την Παρασκευή 28/6 θα επισκεφτεί:

ΩΡΑ| ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

9:30   Λαϊκή αγορά Λιβαδερό

19:30 Πολύρραχο

20:00 Τριγωνικό

20:30 Μεταξά

21:00 Λιβαδερό

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-----------------------

Γιώργος Αμανατίδης: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/6/2019

18:00                    ΔΡΕΠΑΝΟ

18:30                    ΚΟΙΛΑΔΑ - ΚΙΣΣΑ

19:00                    ΚΑΠΝΟΧΩΡΙ

19:30                    ΠΟΛΥΜΥΛΟΣ

20:00                    ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

20:30                    ΤΕΤΡΑΛΟΦΟΣ

21:00                    ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΡΥΑΚΙΟ

21:30                    ΑΚΡΙΝΗ

amUntitled-12

Ο Γιώργος Αμανατίδης για τα θέματα της Εορδαίας και Νεάπολης

aIMG 5542aIMG 5563

Τα θέματα της Εορδαίας και της Πτολεμαΐδας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης το βράδυ της Τετάρτης του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Αμανατίδη σε ανοιχτή εκδήλωση με πολίτες της περιοχής. Είχαν προηγηθεί οι επισκέψεις σε Ανατολικό, Κομνηνά, Μεσόβουνο, Πύργοι όπου ο κ. Αμανατίδης επικεντρώθηκε στις συζητήσεις του με τους κατοίκους στα αγροτικά ζητήματα. (υποδομές, ΕΛΓΑ, φορολογικό-ασφαλιστικό).

Ανάλογα προβλήματα (υποδομών, αγροτικά) συζητήθηκαν σήμερα το πρωί και στη Νεάπολη τόσο κατά την επίσκεψη στη λαϊκή αγορά όσο και στα εμπορικά καταστήματα.

---------------------------------

Η Παρασκευή Βρυζίδου στο Αστυνομικό Μέγαρο Εορδαίας

vryz276 3

Σηματοδοτώντας μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες που θέτει η Νέα Δημοκρατία με το πρόγραμμά της, για την ασφάλεια των πολιτών, η υποψήφια Βουλευτής του Ν. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου, στο πλαίσιο των περιοδειών και των συναντήσεων που έχει με τους πολίτες, τους φορείς και τις κοινωνικές ομάδες, επισκέφθηκε στην Πτολεμαΐδα το αστυνομικό μέγαρο Εορδαίας. Η κ. Βρυζίδου είδε και συνομίλησε με τους ένστολους αστυνομικούς, αλλά και το πολιτικό προσωπικό της ΕΛΑΣ, αφουγκραζόμενη τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην προσπάθεια να υπερασπιστούν με κάθε τρόπο την ασφάλεια των πολιτών. Όπως τόνισε η ΝΔ έχει πολύ ψηλά στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων την ασφάλεια και ως κυβέρνηση θα ενισχύσει την Ελληνική Αστυνομία με σύγχρονα μέσα και εξοπλισμό όπως (μεταξύ των άλλων) με νέα περιπολικά αυτοκίνητα, αλλά και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Έχοντας σύνθημα «για να αισθανθούμε πάλι ασφάλεια και σιγουριά στο σπίτι μας, στη γειτονιά μας, στην πατρίδα μας», τόνισε στη συνάντηση που είχε με τους διοικητές των Αστυνομικών τμημάτων, η υποψήφια βουλευτής Παρασκευή Βρυζίδου η ασφάλεια είναι δικαίωμα όλων, από τις γειτονιές έως τα σύνορα της πατρίδας μας. Επανέλαβε παράλληλα τις δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ, επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ και αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.

Παρασκευή Βρυζίδου

Υποψήφια Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης

Η Παρασκευή Βρυζίδου στο Βόιο

vryz276 1vryz276 2

Η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου, στην μακροχρόνια συνεργασία της με την περιοχή του Βοϊου ως Δήμαρχος, αλλά και ως Πρόερος της (ΠΕΔ) Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, γνωρίζοντας το μεγάλο πρόβλημα του κόστους πετρελαίου το χειμώνα για την θέρμανση, επεσήμανε στις επιτόπου επισκέψεις, ότι σίγουρα σ΄αυτό το θέμα αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον και μέριμνα, μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα.

Στα θέματα υγείας οι πολίτες επεσήμαναν την έλλειψη πιο οργανωμένων και αναβαθμισμένων δομών, η κα Βρυζίδου αναφέρθηκε στο σχέδιο της ΝΔ για την υγεία και ανέφερε την πρόθεση της ΝΔ για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις, καταρχήν για τον έλεγχο του καρκίνου το μαστού, του τραχήλου της μήτρας και του παχέως εντέρου που σώζει ζωές, την επέκταση της διάρκειας των επαναλαμβανόμενων συνταγών για χρονίως πάσχοντες, την κατ΄οίκον διανομή φαρμάκων και την ενίσχυση των νοσοκομείων με 1.500 ειδικευόμενων νοσηλευτών ετησίως και πρόσληψη 2.000 νοσηλευτών σε νοσοκομεία των μεγάλων αστικών κέντρων σε βάθος τετραετίας.

Το άνω Βόϊο έχει περίσσια φυσική ομορφιά, αλλά η Περιφέρεια και το Κράτος πρέπει να ενισχύσει το Δήμο και να ολοκληρώσει βασικές υποδομές, όπως στο κάτω Βόϊο την υδροδότηση της Γαλατινής.

Η Σιάτιστα κοιτίδα πολιτισμού, χρειάζεται τη στήριξή μας, για την διατήρηση της περηφάνειας των πολιτών και όχι του οικονομικού μαρασμού.

Το θέμα της γούνας εξετάζεται και διεκδικείται λύση από τους γουνοποιούς, όμως χωρίς φιλικό περιβάλλον από το κράτος και προώθηση με κυβερνητικό ενδιαφέρον θα μείνει στις προτάσεις. Είναι προσωπικός στόχος η ώθηση του μεγάλου αυτού ζητήματος.

Τέλος οι πολίτες της Σιάτιστας επεσήμαναν την έλλειψη Ειδικού Σχολείου. «Θεωρώ πως πρέπει να οργανώσουμε την υλοποίηση του», δήλωσε η υποψήφια Βουλευτής Παρασκευή Βρυζίδου.

Παρασκευή Βρυζίδου

Υποψήφια Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης

--------------------------------------

Περιοδεία του  Πάρι Κουκουλόπουλου στον πρώην Δήμο Βερμίου, 28.6.2019

koukoulopoulos

Περιοδεία του  Πάρι Κουκουλόπουλου σήμερα στον πρώην Δήμο Βερμίου, θα μιλησει στους Πύργους στις 9:30 το βράδυ. Στο Ανατολικό, τα Κομνηνά, το Μεσόβουνο και τους Πύργους θα επισκεφθεί ο υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρις Κουκουλόπουλος. Στους Πύργους Εορδαίας θα μιλήσει για τα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής και ειδικότερα θα αναφερθεί στη Νέα ΚΑΠ και στις συνθήκες οι οποίες διαμορφώνονται για τα αγροτικά προϊόντα.  

---------------------------

Πρόγραμμα επισκέψεων του υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης, Θέμη Μουμουλίδη, την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

moumoulidis karta

Ο Θέμης Μουμουλίδης, υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Κοζάνης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, θα επισκεφθεί:

ΩΡΑ|ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

17.30 Μεσόβουνο

18.15 Κομνηνά

19.00 Ανατολικό

19.45 Αγ. Χριστόφορος

20.15 Καρυοχώρι

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεμιστοκλή (Θέμη) Μουμουλίδη

Σκηνοθέτη, υπ. Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack