www.mikrovalto.gr

Τυχαία φωτογραφία

Αναζήτηση


Από τις προεκλογικές περιοδείες των υποψηφίων βουλευτών 25.6.2019 – Προγράμματα επισκέψεων για Τετάρτη 26/6 Εκτύπωση
Τετάρτη, 26 Ιούνιος 2019 03:29

IMG-6e77aab7578231df144e630543a9a976-VΣύμφωνα με τα Δελτία Τύπου υποψήφιων βουλευτών Ν. Κοζάνης που λάβαμε, για τις προεκλογικές περιοδείες στις 25.6.2019 και τα προγράμματα επισκέψεων για Τετάρτη 26.6.2019, έχουμε:

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης στην Ι.Μ. Αγίου Ιωάννη Βαζελώνος και χωριά της Εορδαίας

IMG-6e77aab7578231df144e630543a9a976-V

IMG-1933124778c981e0405d52036ca61e29-VIMG-c926cfd1f4865c492ed64e7297ecdc7f-V

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, το πρωί της Δευτέρας, 24.6.2019, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Βαζελώνος στον Άγιο Δημήτριο.

Το απόγευμα, συνέχισε την περιοδεία του στην περιοχή της Εορδαίας. Επισκέφτηκε την Ερμακιά, όπου συνομίλησε με φίλους και παραγωγούς τσαγιού, τη Σπηλιά, το Καρυοχώρι και τον Άγιο Χριστόφορο.

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 26.6.2019

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ, Ν. Κοζάνης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, θα επισκεφθεί:

ΩΡΑ| ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

Υπηρεσίες Δήμου Εορδαίας

09.30 Δημαρχείο Εορδαίας

10.00     ΔΕΗ (Ταμεία)

10.15     Αστυνομία

10.45     Τηλεθέρμανση

11.00 ΚΑΠΗ

11.15     Τεχνικές Υπηρεσίες ΔΕΥΑΕ

11.30 Λαϊκή αγορά

12.00 Εμπορικά καταστήματα

13.00 Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

18.00     Φούφας

19.00     Μηλοχώρι

19.30 Εμπόριο

20.30     Αναρράχη

21.30     Κρυόβρυση

21.45 Άρδασσα

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

--------------------------------------

Η Παρασκευή Βρυζίδου σε Λιβαδερό, Μικρόβαλτο και Τρανόβαλτο

vryz256

Η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου, αφού επισκέφθηκε περιοχές της ΠΕ Κοζάνης με έντονη δραστηριότητα στον αγροτικό τομέα και την κτηνοτροφία, επεσήμανε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι στη ΝΔ, «πιστεύουμε στην αναγέννηση της υπαίθρου και εντάσσουμε στο πρόγραμμά μας την εισαγωγή νέου νόμου για τους συνεταιρισμούς με μείωση της φορολογίας στο 10%, για ομάδες παραγωγών και μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή για αγρότες από 22% στο 9%, για εισοδήματα μέχρι 10.000 ευρώ. Βάζουμε τέλος στις παράνομες ελληνοποιήσεις προϊόντων και διασφαλίζουμε σταθερούς πόρους από τη νέα ΚΑΠ για ειδικά προγράμματα ενίσχυσης των αγροτών και κτηνοτρόφων». Στο Λιβαδερό δήλωσε, ότι «οι χαρακτηρισμένες εκτάσεις ως δασικές, στην έκταση που έγινε, είναι υπερβολική και άδικη, έπρεπε ήδη να οργανωθεί η επίλυση του και νωρίτερα να προβλεφθεί η αποφυγή του».

Στο Τρανόβαλτο και το Μικρόβαλτο, δήλωσε ανεπιφύλακτα ότι «μια περιοχή με βασικό πλεονέκτημα την ύπαρξη του μαρμάρου, την ποιότητα του και την τεχνογνωσία, δεν μπορεί να βρίσκεται σ΄αυτή την κατάσταση οικονομικού μαρασμού και ανεργίας και επεσήμανε ότι το πρόγραμμα της ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και η δική μας συμβολή, που διατελέσαμε δεκαετίες πρώτη γραμμή στην Αυτοδιοίκηση και αποδείξαμε ότι μπορούμε να βρούμε λύσεις στα δύσκολα, είναι προς τη κατεύθυνση της ουσιαστικής στήριξης καταρχήν, με μείωση του φορολογικού συντελεστή επιχειρήσεων από 28% στο 20% μέσα σε 2 χρόνια, αποκατάσταση της ρευστότητας μέσω της μείωσης του επιτοκίου δανεισμού και του πραγματικού ενδιαφέροντος για το μάρμαρο, με στόχο τη βιώσιμη πορεία κα επανεκκίνηση όσων έπαψαν να λειτουργούν ή υπολειτουργούν».

Παρασκευή Βρυζίδου

Υποψήφια Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης

---------------------------------------------------

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/6/2019

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ

                             

9:00                       5H ΜΟΝΑΔΑ ΔΕΗ

10:00                    ΛΑΪΚΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

                             

                              

18:00                    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ

18:30                    ΚΟΜΝΗΝΑ

19:00                    ΜΕΣΟΒΟΥΝΟ

19:30                    ΠΥΡΓΟΙ

                             

21:30   ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΕ SPLENDOR ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Γιώργος Αμανατίδης: Συναντήσεις με τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

amIMG 5491amIMG 5492

Τα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και το σχέδιο της Ν.Δ. για την ασφάλεια των πολιτών σε όλα τα επίπεδα, συζήτησε ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης στις συναντήσεις του στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Δημήτριο Σιόρεντα, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Κοζάνης Θεόδωρο Κεραμά και στελέχη των υπηρεσιών. Θεσμικά θέματα, εξοπλισμός, υλικοτεχνική υποδομή, τα μέτρα που περιγράφονται στο πρόγραμμα της Ν.Δ. αποτέλεσαν αντικείμενο των συζητήσεων, με τον κ. Αμανατίδη να υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα της Ν.Δ. και του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη να υπάρξουν άμεσες αλλαγές που θα ενισχύσουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και θα βοηθήσουν στο έργο του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Γιώργος Αμανατίδης στο ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας και το ΕΒΕ Κοζάνης

amIMG 5407amIMG 5441

Την ιδιαίτερη σημασία που θα δοθεί την επόμενη ημέρα στην επιχειρηματική και πανεπιστημιακή κοινότητα του τόπου κατέδειξε ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Κοζάνης της Ν.Δ. Γιώργος Αμανατίδης στις σημερινές του συναντήσεις.

Ο κ. Αμανατίδης συναντήθηκε αρχικά με τον Πρύτανη του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Στέργιο Γκανάτσιο, με καθηγητές και το προσωπικό του Ιδρύματος όπου συζήτησε τα θέματα που προκύπτουν στο νέο τοπίο όπως διαμορφώνεται με την συγχώνευση Πανεπιστημίου και ΤΕΙ υπογραμμίζοντας την προοπτική αλλά και τις πρακτικές διασύνδεσης με την τοπική οικονομία και την έρευνα.

Ανάλογη βαρύτητα θα δοθεί όπως τόνισε ο κ. Αμανατίδης κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης Νίκο Σαρρή και μέλη της διοίκησης, στην επιχειρηματική κοινότητα του τόπου. Φορολογικό, επενδυτικοί-αναπτυξιακοί νόμοι, λειτουργία των επιμελητηρίων, στοχευμένες παρεμβάσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του νομού συζητήθηκαν στην εν λόγω συνάντηση. «Είναι σημαντικό που συμφωνούμε στο ότι η επιχειρηματική και πανεπιστημιακή κοινότητα μπορούν να αποτελέσουν σημεία αναφοράς στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου. Επομένως θα πρέπει να διαμορφώσουμε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να πετύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αμανατίδης.

Γιώργος Αμανατίδης: Συναντήσεις σε ΔΗΜΗΤΡΑ και ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού

amIMG 5494amIMG 5495

Τα ζητήματα των αγροτών στο νέο οικονομικό-ανταγωνιστικό περιβάλλον συζήτησε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Αμανατίδης στις συναντήσεις του με τα μέλη των δύο συνεταιρισμών του Βελβεντού ΔΗΜΗΤΡΑ και ΑΣΕΠΟΠ.

Ο κ. Αμανατίδης ανέπτυξε τον σχεδιασμό της Ν.Δ. στον αγροτικό τομέα παρουσιάζοντας βασικά στοιχεία του όπως η μείωση της φορολογίας, τα κίνητρα για τους συνεταιρισμούς και τις ομάδες παραγωγών, την υποστήριξη στα θέματα των υποδομών και των επενδύσεων ενώ αναφέρθηκε στην υπεραξία που δίνουν οι δύο συνεταιρισμοί στην τοπική αγροτική παραγωγή, στα ποιοτικά προϊόντα που παράγουν καθώς και στις προϋποθέσεις της ανταγωνιστικότητας.

--------------------------------------------

Θέμης Μουμουλίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm 97,8 και τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή.

moumoulidis karta

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την κατάσταση της Υγείας, της Παιδείας και της Οικονομίας που παρέλαβε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ο Θέμης Μουμουλίδης απάντησε:

«Όλοι γνωρίζουμε ότι η Κυβέρνησή μας παρέλαβε ένα σύστημα Υγείας υπό κατάρρευση, το οποίο με πολύ μεγάλη προσπάθεια, και με σημαντικές χρηματοδοτήσεις -για πρώτη φορά στα χρόνια της κρίσης- προσπάθησε να αναστηλώσει. Αμην προκαλεί η ΝΔ.

Είναι επίσης νομίζω προκλητικό να μιλάει η ΝΔ για ζητήματα Παιδείας, όταν οι Έλληνες γνωρίζουν ότι από το 2015 και μετά, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, οι μαθητές πήραν στην ώρα τους τα βιβλία, και για πρώτη φορά λειτούργησαν κανονικά τα σχολεία από την πρώτη ημέρα, με τους εκπαιδευτικούς να βρίσκονται στις θέσεις τους.

Και πιο προκλητικό από όλα είναι να μιλάει για «Οικονομία στον «πάγο», όταν είναι γνωστό ότι η ΝΔ τον Ιανουάριο του 2015 έκανε υπερπροσπάθεια να αδειάσει τα Ταμεία, να εξαφανίσει τα τελευταία εναπομείναντα διαθέσιμα για να μην μπορεί να πορευτεί η επόμενη κυβέρνηση που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παραλάβαμε ταμεία 500 εκκατομυρίων ευρώ!!! για να αντιμετωπίσουμε μία κρίση δισεκατομμυρίων και πάνω απ’ όλα ανθρωπιστική. Σήμερα το αποθεματικό ξεπερνάει τα 30 δισεκατομμύρια και κατά κοινή ομολογία και των πλέον δύσπιστων, έχουμε απομακρυνθεί από την περιοχή της ανθρωπιστικής κρίσης. Όμως χρειάζονται ακόμη να γίνουν πολλά.

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη και επικίνδυνη άνεση εκείνων που έριξαν τη χώρα στα βράχια, που την οδήγησαν στην πτώχευση και τη διεθνή απαξίωση και απομόνωση, να ζητούν τώρα να τη σώσουν, προτρέποντας στον Ελληνικό λαό να πιστέψει ότι άλλαξαν και ότι ανακάλυψαν ένα καινούριο αφήγημα, φιλολαϊκό αυτή τη φορά.

Όλα όσα εξαγγέλουν είναι ανέφικτα και οδηγούν σε 4ο μνημόνιο και επιστροφή της ανθρωπιστικής κρίσης. Αυτά θα μπορούσαν να τα είχαν κάνει δεκαετίες πριν, ώστε η χώρα να ήταν σήμερα μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή χώρα, μια χώρα που θα είχε οδηγηθεί με βεβαιότητα στον 21ο αιώνα. Οι θυσίες του ελληνικού λαού ήταν μεγάλες.

Νομίζω ότι δεν αντέχει σε καμία σύγκριση το πρόγραμμα των δύο κομμάτων. Το δίλημμα είναι ιστορικό. Ο Ελληνικός λαός καλείται να επιλέξει και να αποφασίσει, εάν θέλει να γυρίσει πίσω ή αν θα θέλει να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια. Ενδεχόμενη επικράτηση της ΝΔ αποτελεί το επικίνδυνο σενάριο της εκλογικής αναμέτρησης.

Μας εγκαλούν , με αλλαζονεία , γιατί δεν καταφέραμε μία χώρα, με 500 εκατομμύρια αποθεματικό να την μετατρέψουμε σε Παράδεισο μέσα σε μία τετραετία, όταν οι υποκριτές κατήγοροι επί δεκαετίες οδηγούσαν με τις πολιτικές τους επιλογές, τη χώρα στο γνωστό ιστορικό, οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο.

Στους Έλληνες λέμε λοιπόν αυτό που και οι ίδιοι αντιλαμβάνονται: καταφέραμε να αποσοβήσουμε την ανθρωπιστική κρίση. Καταφέραμε να βγούμε από τα μνημόνια. Βεβαίως στην πορεία αυτή κάναμε και λάθη. Αδικήσαμε τη μεσαία τάξη επιβαρύνοντάς την ιδιαίτερα για να σωθούν κοινωνικά και οικονομικά ασθενέστεροι. Σημασία έχει ότι εμείς αναγνωρίζουμε και τα ελλείμματα μας. Ναι, είναι αλήθεια, πως υπήρξαν μεμονωμένες περιπτώσεις ιδιοτελών συμπεριφορών, που δεν συνάδουν με το αξιακό σύστημα της αριστεράς.

Νομίζω ότι σήμερα υπάρχει ένα δίλημμα το οποίο είναι ιστορικό. Ναι στο μέλλον ή πίσω στην αποθέωση της κοινωνίας των λίγων και στη διαιώνιση του νεποτισμού.

Παραλάβαμε μία χρεοκοπημένη και πτωχευμένη Ελλάδα το 2014, σήμερα η ίδια χώρα με τα προβλήματα που είναι ολοφάνερο ότι έχει, με τα λάθη που έκανε αυτή η κυβέρνηση , ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Επομένως οι Έλληνες στις 7 Ιουλίου ψηφίζουν για το μέλλον τους. Είναι μια κρίσιμη και πάω απ’ όλα ιστορική αναμέτρηση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεμιστοκλή [ Θέμη ] Μουμουλίδη

Σκηνοθέτη, υπ.Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε.Κοζάνης   

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack