nd 719Δήλωση υποψηφιότητας του Χρόνη Ακριτίδη

Η απόφαση του αυριανού Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο...

akritidis19...της μεγάλης φιλελεύθερης πατριωτικής παράταξης στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης αποτελεί ύψιστη τιμή και ευθύνη. Η Ελλάδα, η Μακεδονία, ο Νομός μας αξίζουν καλύτερα. Με όλες τις δυνάμεις μου, τη γνώση και τη εμπειρία μου, με σχέδιο και αγάπη για τον τόπο μου, ανταποκρίνομαι στο προσκλητήριο του Κυριάκου Μητσοτάκη για να δώσουμε τη μεγάλη μάχη της ελπίδας, της αξιοκρατίας, της αξιοπρέπειας, της αυτοδύναμης ανάπτυξης. 


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Χρόνης Ακριτίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα. Είναι τοπογράφος μηχανικός – συγκοινωνιολόγος, ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στη γενέτειρά του και στην Κοζάνη. Σήμερα δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα ως διευθυντικό στέλεχος ελληνικής μελετητικής εταιρείας. Έχει διατελέσει Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Αθηναίων [Δημαρχίες Ντ. Μπακογιάννη (Ολυμπιακοί Αγώνες 2004) και Ν. Κακλαμάνη], Α’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, καθώς και Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών. Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες.

amanatidis19 1Δήλωση υποψηφιότητας Γιώργου Αμανατίδη

Η πολιτική αλλαγή ως καταλύτης εξελίξεων στη χώρα είναι αναγκαία και επιβεβλημένη. Προσδοκούμε να δράσει ως επιταχυντής των αλλαγών και προσαρμογών που θα πρέπει να γίνουν, σ’ ένα περιβάλλον προκλήσεων και ευκαιριών για όλους. Σ’ ένα περιβάλλον συνεχούς δημοσιονομικής προσαρμογής όπου η χώρα μας θα πρέπει να βρει τον προσανατολισμό και να απελευθερώσει την παραγωγική δυναμική της προς όφελος της ανάπτυξης και της προόδου.

Η δυναμική αυτή έχει την αξία που της προσδίδουμε και γίνεται δημιουργική όταν την πιστεύουμε πραγματικά και την προικίζουμε με τα αναγκαία εφόδια.

Η Νέα Δημοκρατία προδιαγράφει συγκεκριμένα και ξεκάθαρα το πώς θα πορευτεί ως Κυβέρνηση και θα οδηγήσει τη χώρα στη νέα εποχή με βιώσιμο τρόπο, με πρόγραμμα και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις των πολιτών, σ’ ένα Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο περιβάλλον συνεχών αλλαγών και ευκαιριών.

Αυτό ήταν και η πρόκληση για μένα.

Η αφορμή ήταν η τιμητική πρόσκληση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη προς το πρόσωπό μου και η απάντηση ολόθερμα θετική.

Η συμπόρευσή μου με το όραμα και τη στρατηγική που εκφράζεται από τη Νέα Δημοκρατία, είναι αυτονόητη πράξη ευθύνης. Με τιμά ιδιαίτερα η συμμετοχή μου σε μία δημοκρατική οικογένεια που απελευθερώνει τις δημιουργικές δυνάμεις, δίνει αξία στην παραγωγή πλούτου για όλους και σέβεται όσους βρίσκονται σε μειονεκτική θέση. Σε μία παράταξη που προβάλλει τη χώρα στο μέλλον ως αναπόσπαστο τμήμα μιας δίκαιης Ευρώπης που λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε κράτους μέλους της.

Κρίσιμα ζητήματα για τη Δυτική Μακεδονία και ειδικότερα για το Νομό Κοζάνης, όπως η επιχειρηματικότητα και η αγροτική ανάπτυξη ως πυλώνες δημιουργίας θέσεων εργασίας και εισοδήματος, το περιβάλλον, η ποιότητα ζωής και η κοινωνική συνοχή θα πρέπει να βρεθούν στο προσκήνιο με συγκεκριμένες πολιτικές. Η μετάβαση της περιοχής σε μια νέα παραγωγική δομή χαμηλού λιγνιτικού αποτυπώματος με την παράλληλη ανάδειξή της ως κέντρου ενεργειακών εξελίξεων της χώρας και των Βαλκανίων, η αξιοποίηση του φυσικού πλούτου και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς συμπληρώνουν το μωσαϊκό της αναπτυξιακής στρατηγικής μας, μαζί με τα αναγκαία έργα υποδομής.

Ο Νομός Κοζάνης πρέπει να βρει το ρόλο του και να γίνει πρωταγωνιστής στην Ελλάδα, με τη συνεργατική δράση όλων των συντελεστών τοπικής ανάπτυξης. Η προσπάθεια για βελτίωση, με την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητα ως προτεραιότητα και την κοινωνία όρθια, θα πρέπει να είναι συνεχής.

Αυτός είναι ο πραγματικός στόχος στην υλοποίηση του οποίου μπορώ να συμβάλλω γνωρίζοντας σε βάθος τα ζητήματα της ανάπτυξης σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, λόγω της θέσης μου ως Γενικός Διευθυντής της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ και της μακρόχρονης πετυχημένης ενασχόλησής μου με τα συναφή θέματα.

Για το σκοπό αυτό, δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις καθώς και για τη διαμόρφωση των αναγκαίων πολιτικών και του διοικητικού – θεσμικού πλαισίου, υπό την διορατική καθοδήγηση του αρχηγού της παράταξης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ιστορία μπορεί να γράφεται από λίγους αλλά τη διαβάζουν πολλοί. Και οι πράξεις μας καθορίζουν το μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας.

Στην προσπάθεια αυτή σας καλώ να γίνουμε συνοδοιπόροι και να απαντήσουμε θετικά στις δημιουργικές απόψεις και προτάσεις που εκφράζονται από τη Νέα Δημοκρατία.

Η ενασχόλησή μου με την ενεργό πολιτική στοχεύει στην υπεύθυνη και αποτελεσματική εκπροσώπηση του Νομού Κοζάνης και των πολιτών του στο Εθνικό Κοινοβούλιο ως Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιας παράταξης που μπορεί, αξίζει και δείχνει το δρόμο για τη χώρα του μέλλοντος.

Η επιτυχία αυτή θα έλθει μόνον με τη δική σας στήριξη.

Σας καλώ όλους να δώσουμε άλλη μία ευκαιρία στον εαυτό μας, για το μέλλον!

Ξεκινάμε μαζί                                                                                                                                                           

                                                                                                                                Κοζάνη, 18/06/2019

                                Γιώργος Αμανατίδης

                                Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Κοζάνης

                                Νέα Δημοκρατία

 

vrizidou19Δήλωση υποψηφιότητας Παρασκευής Βρυζίδου

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην ΠΕ Κοζάνης, και δεσμεύομαι να αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις, για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης του, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους εσάς, για την παράταξη, τον τόπο μας και τη χώρα μας.

Σας καλώ να συμπορευτούμε και πάλι, και να παλέψουμε μαζί ενάντια σε όσα μας κάνουν να υποφέρουμε και για όσα άδικα χάθηκαν και χάνονται από την περιοχή μας, στερώντας στους νέους μας το παρόν και το μέλλον. Σας εμπιστεύομαι και θεωρώ ότι κι εσείς μπορείτε να κάνετε το ίδιο.

Παρασκευή Βρυζίδου

Υποψήφια Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης

 

papadmixalis19Δήλωση υποψηφιότητας Μιχάλη Παπαδόπουλου

Συνεχίζουμε Μαζί

Ζητώ να είμαι η επιλογή της εμπιστοσύνης σας

Είμαι εδώ Γιατί εσείς θέλετε Θέλω Γιατί είστε εσείς

Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Πρόεδρο της Ν. Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, που επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο και να δηλώσω πως είναι τιμή και παράλληλα ύψιστο αίσθημα ευθύνης. Συναισθήματα που σε όσους ξέρουν να μάχονται και να διεκδικούν ,όπως εγώ, τους δυναμώνουν και τους ισχυροποιούν για να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Αγωνίστηκα με ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΣΥΝΕΠΕΙΑ για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του.

Δύο καίρια Υπουργεία σε δύο κρίσιμες για τη χώρα στιγμές.

2009: Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, 2013: Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων στην κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά.

Γιατί για τον πολιτικό άντρα το καθήκον είναι λόγος ζωής και να το επιτελεί ορθά, είναι λόγος τιμής.

Σας ευχαριστώ και σας καλώ να δώσουμε και αυτόν τον αγώνα μαζί.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ

ΔΙΕΘΝΩΣ ΙΣΧΥΡΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ

Πάμε Δυνατά, μα πάνω από όλα ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ, να ενισχύσουμε την φωνή της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας, δίνοντάς της και πάλι τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της αρμόζει.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

 

proiouev19Δήλωση υποψηφιότητας Εύης Πρώιου

Φίλες και Φίλοι,

Σ αυτή την κρίσιμη για τη χώρα μας καμπή, έχοντας πλήρη γνώση των δυσκολιών και αίσθημα ευθύνης για τις προσδοκίες των συμπολιτών μου της Π.Ε. Κοζάνης, αποφάσισα να δώσω τη μάχη στις προσεχείς Εθνικές εκλογές. Στάθηκα πάντα στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, του ανθρώπου που με ενέπνευσε, πιστεύοντας ότι αξίζουμε καλύτερα κι ότι τώρα είναι η ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα ελπιδοφόρο και καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Τον ευχαριστώ από καρδιάς που – αν και η νεότερη ηλικιακά υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Κοζάνης – μου έκανε την ύψιστη τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας.

Ο αγώνας είναι δύσκολος και πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε το βάρος της ευθύνης μας στις προσεχείς εκλογές. Θα επαναπαυθούμε στο γνώριμο, παλιό και φθαρμένο καθεστώς ή, θα επιλέξουμε το νέο με τη γνώση και τη διάθεση για δουλειά;

Ήμασταν μαζί ως τα τώρα. Μοιραστήκαμε τα ίδια «θέλω», τα ίδια όνειρα, τα ίδια προβλήματα. Είμαστε μαζί και τώρα για να δώσουμε τη μάχη. Θα είμαστε μαζί και αύριο για να δώσουμε λύσεις.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια ισχυρή Ελλάδα, για την Κοζάνη που αξίζει καλύτερα, για να γίνουν πράξη τα «θέλω» και τα όνειρά μας.

Σας ευχαριστώ.

Ευλαμπία (Εύη) Πρώϊου – Βαρζή

Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Κοζάνης