goumas305Θα ήθελα με την παρούσα επιστολή να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου για την τιμή που μου έκαναν να με επιλέξουν και να με εκλέξουν για δεύτερη συνεχόμενη αυτοδιοικητική περίοδο δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Κοζάνης.

Συγχαρητήρια σε όσους έχουν επίσης εκλεγεί, με τους οποίους σύντομα θα καλεστούμε να συνεργαστούμε ως συνάδελφοι στο δημοτικό συμβούλιο. Συγχαρητήρια και σε όσους δεν έχουν εκλεγεί για τον αγώνα που έκαναν και για το θάρρος τους να θέσουν τον εαυτό τους στην πλευρά της προσφοράς στα κοινά. Επίσης να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους συγγενείς μου, τους φίλους, τους πολιτικά συνοδοιπόρους που με πίστεψαν, με ανέχτηκαν και αγωνίστηκαν μαζί μου. Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου στον συνδυασμό «Κοζάνη Μπροστά» για τον δίκαιο και τίμιο αγώνα που κάναμε. Είναι τιμή μου που συμμετείχα σε αυτόν τον υπερκομματικό συνδυασμό, με θέσεις, απόψεις και πρόγραμμα, χωρίς κομματικές πατρωνίες, χωρίς χρίσματα, χωρίς καθοδήγηση και στήριξη πολιτικών γραφείων, έτσι όπως αρμόζει και πρέπει στην αυτοδιοίκηση.

Ευχαριστώ τον επικεφαλής της παράταξης μας Ευάγγελο Σημανδράκο που με εμπιστεύτηκε, που όλα τα ζητήματα τα έβαζε πάνω στο τραπέζι ανοιχτά με ειλικρίνεια και ποτέ κάτω από αυτό. Να ευχαριστήσω επίσης όλους τους υποψήφιους από όλους τους συνδυασμούς και τους επικεφαλής τους για το καλό προεκλογικό κλίμα που κρατήσαμε και για τον πολιτισμένο πολιτικό διάλογο που είχαμε.

Εύχομαι, ελπίζω και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις η επόμενη μέρα να μας βρει όλους ενωμένους για το καλό του τόπου, το επιβάλλει όχι μόνο ο Κλεισθένης αλλά η κοινή λογική και η πολιτική ωριμότητα.

Κοζάνη, 30/05/2019

Με τιμή

Βασίλης (Λάκης) Γκούμας

goumas305