boubour235«Αν όχι εμείς, ποιοι; Αν όχι τώρα, πότε;»*

Οι εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 είναι καθοριστικές για το δήμο Σερβίων. Θα επηρεάσουν την πορεία του δήμου, τις δικές μας ζωές και τις ζωές των παιδιών μας.

Η προηγούμενη πενταετία ήταν καταστροφική για τον τόπο.

Υπολογίστε ότι χάθηκαν περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ από ευρωπαϊκά προγράμματα που ήταν διαθέσιμα, αλλά η δημοτική αρχή δεν διεκδίκησε.

Υπολογίστε ότι χάθηκαν θέσεις εργασίας από προκηρύξεις που ήταν ανοιχτές, αλλά η δημοτική αρχή δεν συμμετείχε.

Υπολογίστε ότι χάθηκαν ευκαιρίες από κρατικά διαθέσιμα κονδύλια που ήταν προσφερόμενα, αλλά η δημοτική αρχή δεν αξιοποίησε.

Δείτε την καθημερινότητα που βιώνουμε: τις λακκούβες, τις καμένες λάμπες, τους παιδικούς σταθμούς χωρίς τροφεία, το Ωδείο χωρίς θέρμανση, τις παρατημένες παιδικές χαρές, την εγκατάλειψη των χωριών μας, την απαξίωση και την απαισιοδοξία για το μέλλον.

Δεν γίνεται να χάσουμε άλλες ευκαιρίες! Όχι άλλα πειράματα.

Τώρα είναι η στιγμή. Τώρα πρέπει να μπούμε στη μάχη. Για να μη χαθεί άλλος χρόνος. Για να επανέλθει ο Δήμος Σερβίων στην κανονικότητα. Για να αποτελεί η προηγούμενη πενταετία μια κακή ανάμνηση.

Σας καλώ όλους να εμπιστευτείτε τη «Δημοτική Συνεργασία Δήμου Σερβίων» με υποψήφιο δήμαρχο το Βασίλη Κωνσταντόπουλο και να μας στηρίξετε. Σας εγγυώμαι ότι με την αποδεδειγμένη θετική εμπειρία και την γνώση που διαθέτουμε είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε για την ανόρθωση του δήμου Σερβίων από την επόμενη μέρα των εκλογών. Το πρόγραμμά μας είναι ρεαλιστικό, κοστολογημένο και υλοποιήσιμο με σαφές χρονοδιάγραμμα.

Γιατί: «Αν όχι εμείς, ποιοι; Αν όχι τώρα, πότε;»     * JFK

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα:

Η Παρασκευή (Βιβή) Μπουμπουρέκα – Τσολακίδου, καθηγήτρια Αγγλικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, είναι κόρη της Κατερίνας Μαραμή - Μπουμπουρέκα, συνταξιούχου δασκάλας και του Γιάννη Μπουμπουρέκα, συνταξιούχου Σχολικού Συμβούλου. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ. Έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Υπολογιστική Γλωσσολογία από το Πανεπιστήμιο του Essex, Μ. Βρετανίας και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ισότητα των Φύλων από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Επί σειρά ετών μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, συγγραφέας του βιβλίου UsingtheInternetandcomputertechnologyinEFLclasses που διδάσκεται στο ΕΑΠ, επιστημονικός συνεργάτης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, εισηγήτρια στο ΙΕΚ Κοζάνης, πιστοποιημένη επιμορφώτρια ενηλίκων, επιμορφώτρια εκπαιδευτικών στην αξιοποίηση των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη καθώς και μέλος του Μητρώου Εκπαιδευτών του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και έχει παρουσιάσει μελέτες σε συνέδρια.

Ενταγμένη από νεαρή ηλικία σε συλλογικότητες, σωματεία και επιστημονικές ενώσεις, πιστεύει ακράδαντα στην ομαδική δουλειά και στην κοινωνική προσφορά. Υπήρξε Γραμματέας στο Δ.Σ του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων «ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ» που ίδρυσε και λειτούργησε το Λαογραφικό Μουσείο Σερβίων και την Κινηματογραφική Λέσχη Σερβίων. Εξελέγη εκπρόσωπος των ξένων φοιτητών για την επιτροπή συνδέσμου στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου ως φοιτήτρια ERASMUS. Ήταν Γραμματέας στο Δ.Σ. του Συλλόγου εκτάκτων καθηγητών του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας.

Σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, Γραμματέας της Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής Δυτικής Μακεδονίας, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σερβίων, και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Σερβίων.

Είναι παντρεμένη με τον Κυριάκο Τσολακίδη, Διευθυντή του Επαγγελματικού Λυκείου Σερβίων και έχουν δύο κόρες.

boubour235