konst174 - ΑντίγραφοΗ Δημοτική Συνεργασία Δήμου Σερβίων ανακοινώνει σήμερα τρεις ακόμα υποψηφίους της. Πρόκειται για καταξιωμένους επαγγελματίες, ενεργά μέλη της τοπικής μας κοινωνίας με έντονη συμμετοχή στα κοινά.

Τους καλωσορίζουμε και ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα μας.

Νίκο, Βιβή, Δημήτρη, καλή μας επιτυχία.

 

gatzaras174Νίκος Γκατζάρας

Ο Νικόλαος Γκατζάρας, γεννήθηκε το 1963 και είναι κάτοικος Σερβίων.

Είναι υπάλληλος της ΔΕΗ, ενώ η αγάπη του για τον τόπο του τον ώθησε να ασχοληθεί με την αμπελουργία - οινοποιία κι από το 1998 παράγει το κρασί ΑΘΗΝΑ.

Ως ενεργός πολίτης διατέλεσε για 9 χρόνια μέλος του Δ.Σ του Αιμοδοτικού Συλλόγου Σερβίων «Οι Άγιοι Ανάργυροι». Τα τελευταία 10 χρόνια είναι περιφερειακός εκπρόσωπος κυνηγετικών συλλόγων στην ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης ενώ είναι μέλος αλλά διατέλεσε και πρόεδρος του τοπικού κυνηγετικού συλλόγου «ΔΙΑΝΑ».

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Παπαθανασίου, νηπιαγωγό, και πατέρας δύο παιδιών, του Δημήτρη και της Αθηνάς.

 

bouboureka174Βιβή Μπουμπουρέκα

Η Παρασκευή (Βιβή) Μπουμπουρέκα – Τσολακίδου, καθηγήτρια Αγγλικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, είναι κόρη της Κατερίνας Μαραμή - Μπουμπουρέκα, συνταξιούχου δασκάλας και του Γιάννη Μπουμπουρέκα, συνταξιούχου Σχολικού Συμβούλου. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ. Έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Υπολογιστική Γλωσσολογία από το Πανεπιστήμιο του Essex, Μ. Βρετανίας και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ισότητα των Φύλων από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Επί σειρά ετών μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, συγγραφέας του βιβλίου Using the Internet and computer technology in EFL classes που διδάσκεται στο ΕΑΠ, επιστημονικός συνεργάτης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, εισηγήτρια στο ΙΕΚ Κοζάνης, πιστοποιημένη επιμορφώτρια ενηλίκων, επιμορφώτρια εκπαιδευτικών στην αξιοποίηση των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη καθώς και μέλος του Μητρώου Εκπαιδευτών του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και έχει παρουσιάσει μελέτες σε συνέδρια.

Ενταγμένη από νεαρή ηλικία σε συλλογικότητες, σωματεία και επιστημονικές ενώσεις, πιστεύει ακράδαντα στην ομαδική δουλειά και στην κοινωνική προσφορά. Υπήρξε Γραμματέας στο Δ.Σ του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων «ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ» που ίδρυσε και λειτούργησε το Λαογραφικό Μουσείο Σερβίων και την Κινηματογραφική Λέσχη Σερβίων. Εξελέγη εκπρόσωπος των ξένων φοιτητών για την επιτροπή συνδέσμου στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου ως φοιτήτρια ERASMUS. Ήταν Γραμματέας στο Δ.Σ. του Συλλόγου εκτάκτων καθηγητών του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας.

Σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, Γραμματέας της Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής Δυτικής Μακεδονίας, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σερβίων, και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Σερβίων.

Είναι παντρεμένη με τον Κυριάκο Τσολακίδη, Διευθυντή του Επαγγελματικού Λυκείου Σερβίων και έχουν δύο κόρες.

 

pekopoulos174Δημήτρης Πεκόπουλος

Ο Δημήτρης Πεκόπουλος γεννήθηκε και ζει μόνιμα στα Σέρβια, παντρεμένος με την Λένα Τσικαρδάνη και πατέρας δύο παιδιών.

Απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της πολυτεχνικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Έργων Υποδομής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Εργάζεται στην Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝΚΟ), όπου είναι υπεύθυνος του τμήματος υδραυλικών έργων και τηλεθερμάνσεων.

Διαχρονικά, ενεργό μέλος ή/και μέλος διοίκησης συλλογικών φορέων και ομάδων, όπως Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Θεσσαλονίκης, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας – επιτροπή ενέργειας Δυτικής Μακεδονίας, Σύλλογος Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων, Κινηματογραφική Λέσχη Σερβίων, Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων, Δημοτικό Ωδείο Σερβίων, Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης, Σύλλογος εθελοντών «Σέρβια εν δράσει», Ποδηλάτες Σερβίων, Δρομείς Σερβίων, Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης.

Δρομέας αγώνων ορεινού τρεξίματος, μαραθωνίου δρόμου και υπεραποστάσεων.

Γραφείο Τύπου

της Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Σερβίων