andreadou xionia13Αγαπητοί συνδημότες-φίλοι σήμερα βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω το τέλος του ταξιδιού της δημοτικής κίνησης “Όταν το Όραμα Γίνεται Έργο”. Μπορεί να μη διεκδικώ πλέον μια θέση στη νέα δημοτική διοίκηση...

...αλλά κρατώ ακόμη περισσότερο την αγάπη μου για την περιοχή μας και τους αγνούς και πραγματικά σκεπτόμενους πολίτες, οι οποίοι αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την δημοτική μας παράταξη. 

Δυστυχώς, η υπονόμευση την οποία βιώσαμε, το χάσιμο χρόνου, τα άστοχα συνεχόμενα σχόλια για την αποδυνάμωση της δημοτικής μας παράταξης με ανάγκασαν να αποσυρθώ από τις εκλογές για το Δήμο. Με αυτή την απόφαση επιλέγω να υπερασπιστώ την δική μου αξιοπρέπεια αλλά και των συνεργατών μου. 
Σήμερα, όμως, βρίσκομαι και στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την αρχή ενός νέου ταξιδιού, της διεκδίκησης Περιφερειακής Συμβούλου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η διάθεση προσφοράς που με διακρίνει όλα τα χρόνια, η αγάπη για τον τόπο μας, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος, οι ανησυχίες των ανθρώπων της πόλης μας για το τι θα γίνει αύριο με οδήγησαν να δεχθώ την πρόταση του κ. Θεόδωρου Καρυπίδη και να συμμετάσχω στον συνδυασμό ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου. Εύχομαι καλή επιτυχία στο συνδυασμό και σας υπόσχομαι ότι θα δουλέψω για το καλό της Περιφέρειας και του Δήμου μας. Για μια καλή συνεργασία που θα κάνει καλό στα Σέρβια και θα δώσουν στον τόπο μας αναπτυξιακή ανάσα που και την αξίζει και τη δικαιούται.

Ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μας..
Στόχος ήταν και είναι η ανάταξη του Δήμου μας …
Καλή Δύναμη σε όλους…

ΔΗΛΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

andreadou xionia13