56603099 26Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εαρινή Συναυλία Τάξης Πιάνου της Κατερίνας Σουλιώτη την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων, υπό την Αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερβίων - Βελβεντού.

Μαθητές πιάνου όλων των ηλικιών και επιπέδων έδειξαν την δεξιοτεχνία τους στο κοινό, ερμηνεύοντας έργα των Lizst, Chopin, Schubert, αλλά και Ελλήνων συνθετών. Στην συναυλία ξεχώρισαν πολλά νέα μουσικά ταλέντα.

Την εκδήλωση άνοιξε η καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΩΣ, Κασσάνδρα Δημοπούλου, ευχαριστώντας την Κοινωφελή Επιχείρηση- και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο κο Φώτη Ζυγούρη ο οποίος τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του μετά της οικογενείας του- για την φιλοξενία του ΔΩΣ στους χώρους της. Συνεχάρη στη συνέχεια την κα Σουλιώτη για το εκπαιδευτικό της έργο καθώς και την τοπική κοινωνία για την βαρύτητα που δίνουν στη μουσική εκπαίδευση των παιδιών.

Οι επόμενες συναυλίες του ΔΩΣ είναι:

- Εαρινή Συναυλία Τάξης Κιθάρας του Αντώνη Κωνσταντόπουλου το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στις 12.00μμ στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων.

- Εαρινή Συναυλία Τάξης Φλάουτου της Χριστίνας Τανή την Κυριακή 19 Μαϊου 2019 στις 7.30μμ στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων.

Η τελική συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Ωδείου και στην σελίδα του Facebook με την ονομασία “Δημοτικό Ωδείο Σερβίων”.

Από τη διεύθυνση.

56603099 26