56276066 2445855615425Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις οικογένειες μας, τους φίλους μας, τους συμπολίτες μας αλλά και σε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση συμμετοχής στο συνδυασμό του Γιώργου Κασαπίδη "Αλλάζουμε Πορεία" με πίστη στις ανθρώπινες αξίες!!!

Ενός ανθρώπου που με το ήθος, την αξιοπρέπεια και την ανεπτυγμένη κοινωνική του ευαισθησία, προσφέρει τα μέγιστα στην κοινωνία μας, απ’ όποια θέση κι αν υπηρετεί.
Αποδέχτηκα την πρόσκληση για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον τόπο μας!!! Μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα τα οποία μας κρατούν στάσιμους επί σειρά ετών. Γιατί θέλουμε και μπορούμε να βλέπουμε μια γενιά μπροστά!!!
Παλεύουμε, επιχειρούμε και επενδύουμε στον τόπο μας!!!Κόντρα στις δυσκολίες των καιρών, θέλουμε να αναδείξουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και να δώσουμε μία ευκαιρία για καλύτερο μέλλον για εμάς αλλά και για τις επόμενες γενιές!Όλοι είμαστε ίσοι, όλοι είμαστε διαφορετικοί!!!
Πολιτισμός, Αθλητισμός και Παιδεία συναποτελούν το τρίπτυχο για την ουσιαστική και ποιοτική αναβάθμιση της περιφέρειά μας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Αλλάζουμε πορεία, σαν γνήσιοι Μακεδόνες με κοινό σκοπό την διατήρηση και διαιώνιση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και ταυτότητας!!!

Με εκτίμηση,
Θωμαή Ζαρκοδήμου
Καθηγήτρια Φυσικής & Ειδικής Αγωγής, Χοροδιδάσκαλος Παραδοσιακών Χορών.
Τελειόφοιτη Π.Μ.Σ. Φυσική Αγωγή&Αθλητισμός: Ανθρωπολογία-Λαογραφία του Χορού~Δ.Π.Μ.Σ. Ανθρώπινη Απόδοση&Υγεία: Προσαρμοσμένη/Ειδική Φυσική Αγωγή

56276066 2445855615425