enotiki kin logo«Συνεχίζουμε με την Ενωτική Κίνηση για να επαναφέρουμε το Δήμο στην κανονικότητα»

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Τρεις περίπου μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής, ο Δήμος Σερβίων- Βελβεντού συνεχίζει να βιώνει την απραξία, το κενό διοίκησης, τις άστοχες αποφάσεις για κορυφαία ζητήματα(π.χ. σύναψη δανείου 2εκ. ευρώ) και την στασιμότητα της περιοχής μας, από τη χειρότερη διοίκηση που γνώρισε ο τόπος.

Από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα , με συντονισμένες ενέργειες, καθοριστικές παρεμβάσεις και ανάδειξη όλων των προβλημάτων, δώσαμε τον αγώνα ώστε να βρεθούν λύσεις εκεί που υπήρχε η δυνατότητα, πάντα προς το συμφέρον των συμπολιτών μας και του Δήμου.

Τιμήσαμε το ρόλο μας ως αντιπολίτευση, δηλώνοντας συνεχώς παρόντες τόσο στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και όπου το καθήκον και η συνείδησή μας το επέβαλε.

Επιλέξαμε το δρόμο της ευθύνης και όχι της στείρας αντιπολίτευσης. Ήταν επιλογή συνειδητή.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια, επικεφαλής ήταν και παραμένει ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Με τη γνώση και την εμπειρία μας , καθορίσαμε σε όλα τα μεγάλα ζητήματα τις θέσεις του συνδυασμού μας.

Με συλλογική απόφαση που πάρθηκε στα όργανα του συνδυασμού, θεωρούμε απαραίτητο η όλη προσπάθεια να συνεχιστεί, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο.

Το τέλμα στο οποίο έχει οδηγήσει το Δήμο η παρούσα διοίκηση, είναι εύκολο να το διαπιστώσουν όλοι, χρειάζεται όμως ένα ρεαλιστικό σχέδιο για να επιστρέψει ο τόπος μας στην κανονικότητα.

Η περιοχή μας δεν αντέχει άλλα πειράματα, δε σηκώνει άλλες άστοχες επιλογές, δεν μπορεί να πορευτεί με διοικήσεις που θα αναλώσουν το χρόνο τους στο να μάθουν πρώτα τα προβλήματα και μετά να ξεκινήσουν το σχεδιασμό για την επίλυσή τους.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, εμείς οι πέντε(5) εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δηλώνουμε την υποστήριξή μας στην Ενωτική Κίνηση και τον επικεφαλής της Βασίλη Κωνσταντόπουλο και παράλληλα θέτουμε τον εαυτό μας στην κρίση των συμπολιτών μας στις επερχόμενες εκλογές.

- Αλεξόπουλος Αναστάσιος

- Γκουτζιομήτρος Μιλτιάδης

- Ιωαννίδου Δέσποινα

- Μπάκανος Γεώργιος

- Παναγιωτούλας Γεώργιος

Ο κ. Σωκράτης Μπρουσιόβας, δηλώνει απερίφραστα την απόλυτη στήριξή του στο συνδυασμό, για προσωπικούς λόγους όμως δε θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου.

enotiki kin logo