kosmat9119Με τις αποφάσεις με Αρ. Πρωτ. 88/4/8.1.2019 και Α.Π. 87/3/8.1.2019 του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Αθανασίου Κοσματόπουλου που δημοσιεύτηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, παύτηκαν από τα καθήκοντά τους αντίστοιχα οι αντιδήμαρχοι Ευθύμιος Δισερής και Δημήτριος Ζάκης και οι αρμοδιότητές τους μεταβιβάστηκαν στον αντιδήμαρχο Θεόδωρο Κυριακίδη που κρατάει και τις μέχρι τώρα αρμοδιότητές του.

- Η αιτιολογία για την παύση του κ. Δισερή ήταν:

«Το γεγονός ότι ο Αντιδήμαρχος Δισερής Ευθύμιος αναχώρησε στο εξωτερικό χωρίς να ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς σύμφωνα με τα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία με αποτέλεσμα να υπάρξουν δυσλειτουργίες και προβλήματα στα θέματα που σχετίζονται με τις αρμοδιότητές του που του δόθηκαν βάσει της υπ. αριθ. 106/2016 Απόφασης του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού αλλά δημιουργήθηκε πρόβλημα και στις λοιπές λειτουργίες του Δήμου που σχετίζονταν με αυτόν».

Δείτε τη σχετική ΑΔΑ:

pdfΨΑ9ΥΩ11-ΝΕΔ_Δισερής.pdf

- Η αιτιολογία για την παύση του κ.Ζάκη ήταν:

«Το γεγονός ότι ο Αντιδήμαρχος Ζάκης Δημήτριος ασκούσε πλημμελώς τα καθήκοντά του με αποτέλεσμα να υπάρξουν δυσλειτουργίες στα θέματα που σχετίζονται με τις αρμοδιότητές που του δόθηκαν βάσει της υπ. αριθ. 2/2016 Απόφασης του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού».

Δείτε τη σχετική ΑΔΑ:

pdfΨ3Γ9Ω11-ΠΞΕ_Ζάκης.pdf

mikrovalto.gr

kosmatopoulos 2