Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου διεξήχθη η 11η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας – β’ φάση στον Πεθελινό Σερρών για τις κατηγορίες αρχαρίων παίδων / κορασίδων.

nok149 - ΑντίγραφοΠερισσότεροι από 200 επίδοξοι παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες του μέλλοντος  έδωσαν τις μάχες τους στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων (γεν. 2004-2005) και Παίδων-Κορασίδων Β (γεν. 2006) για την κατάκτηση των τριών πρώτων θέσεων του βάθρου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης «Ο Αλιάκμων» συμμετείχε με 10 αθλητές σε πέντε αγωνίσματα, στο σκιφ (1x) αρχαρίων παίδων, στο διπλό σκιφ (2Χ) αρχαρίων κορασίδων, στο τετραπλό σκιφ (4x) αρχαρίων παίδων, στο σκιφ (1Χ) αρχαρίων κορασίδων Β (γεν. 2006) και στο διπλό σκιφ (2Χ) αρχαρίων κορασίδων Β (γεν. 2006).

Η τελική κατάταξη στα αγωνίσματα αυτά είναι:                                                                                                      

  • Το διπλό σκιφ (1x) αρχαρίων κορασίδων, 3η θέση – χάλκινο μετάλλιο στην πανελλήνια κατάταξη με τις Βικτωρία Λαπίκωφ και Φωτεινή Σαρρή.
  • Το σκιφ (1x) αρχαρίων παίδων, 4η θέση στην πανελλήνια κατάταξη με τον Γιώργο Χαρισίου.
  • Το τετραπλό σκιφ (4x) αρχαρίων παίδων, 7η θέση στην πανελλήνια κατάταξη με τους Δημήτριο Σταυριανίδη, Χαράλαμπο Κυπιρτίδη, Χαρίσιο Παπανίκο, Βασίλειο Παπαδόπουλο.
  • Το διπλό σκιφ (2Χ) αρχαρίων κορασίδων Β (γεν. 2006), 7η θέση στην πανελλήνια κατάταξη με τις Γεωργία Σαρρή και Βάια Βλάχου.
  • Το σκιφ (1x) αρχαρίων κορασίδων Β (γεν. 2006), 7η θέση στην πανελλήνια κατάταξη με την Σταυρούλα Παπαδημοπούλου.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές του για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον, καλή πρόοδο και καλή τύχη.

Επίσης συγχαίρει τους προπονητές για την εξαιρετική δουλειά τους και την αποτελεσματική καθοδήγηση των παιδιών.

Τέλος ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών/τριών και τους υπόλοιπους φίλους της ομάδος που συμπαραστάθηκαν και ενθάρρυναν τα παιδιά με την παρουσία τους στο κωπηλατοδρόμιο του Πεθελινού Σερρών. Ευχαριστεί επίσης και όλους τους φίλους του ομίλου και τους χορηγούς που υποστηρίζουν με κάθε τρόπο τον ναυτικό όμιλο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

nok149