tragkotadxar18 1

Ο καθένας με τον δικό του τρόπο αγαπάει και ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι. Συναντήθηκαν και μας παρουσίαζουν σήμερα το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους. Δυο νέα υπέροχα τραγούδια. Δημιουργοί δικοί μας άνθρωποι, από το Μικρόβαλτο και το Τρανόβαλτο.

Ο Γιώργος Κωτούλας, επιτυχημένος επαγγελματίας τραγουδιστής στην Αθήνα για πολλά χρόνια, βετεράνος πλέον, μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Μικροβάλτου (γενέτειράς του), ακούει μουσική, αρέσκεται να τραγουδά σε φιλικές-παρεΐστικες μουσικές συνάξεις και γράφει τραγούδια…

Ο Νίκος Αδαμόπουλος με καταγωγή από το Τρανόβαλτο, ένας σεμνός και ευαίσθητος πρώτα άνθρωπος, ασχολείται με το στίχο εδώ και πολλά χρόνια, έκανε βήματα στη δισκογραφία σε επαγγελματικό επίπεδο με καταξιωμένους συνθέτες και τραγουδιστές (όπως με τους στίχους του στα τραγούδια «Φτάνουν τα μάτια μου» και «Ότι πονάει» που τραγούδησε η Καλλιόπη Βέττα σε μουσική του Γιάννη Ιωάννου), ενώ σήμερα βρίσκεται σε συνεργασία (έχει δώσει στίχους του) με τον συνθέτη Μανώλη Καραντίνη, που "γράφει" τη νέα του δισκογραφική δουλειά με ερμηνευτές κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής.

Ο Γιάννης Χαρισόπουλος του Χαρ. από το Μικρόβαλτο, με μεράκι για τη μουσική και το μπουζούκι, σπουδάζει στο τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής στο ΤΕΙ Ηπείρου, στην Άρτα.

tragkotadxar18

Συνεργάστηκαν αρμονικά και μας παρουσιάζουν τις δύο δημιουργίες τους.

Τη μουσική των δύο τραγουδιών έγραψε ο Γιώργος Κωτούλας, ο οποίος έκανε και την ενορχήστρωση, και βέβαια είναι και ο ερμηνευτής των τραγουδιών. Ο Νίκος Αδαμόπουλος έγραψε τους στίχους. Ο Γιάννης Χαρισόπουλος έπαιξε μπουζούκι δεξιοτεχνικά, έκανε την ψηφιακή επεξεργασία και την παραγωγή των οπτικοποιημένων βίντεο στο youtube.

Ακούστε τα…

1. Του Ζεϊμπέκικου ο δρόμος

Ερμηνεία: Γιώργος Κωτούλας

Μουσική/ενορχήστρωση: Γιώργος Κωτούλας

Στίχοι: Νίκος Αδαμόπουλος

Μπουζούκι: Γιάννης Χαρισόπουλος

2. Μανούλα μου…

Ερμηνεία: Γιώργος Κωτούλας

Μουσική/ενορχήστρωση: Γιώργος Κωτούλας

Στίχοι: Νίκος Αδαμόπουλος

Μπουζούκι: Γιάννης Χαρισόπουλος

 

mikrovalto.gr

kotoulas178

adamopoulos178

xarisopoulos178 1

xarisopoulos178 2xarisopoulos178 3