dimos Serbiwn Velbentou logotipoΓια ακόμη μία φορά ο κ. Φώτης Κεχαγιάς ξεχνώντας ότι είναι ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας ξεπέρασε τα επιτρεπτά όρια πολιτικής συμπεριφοράς επιδιώκοντας προσωπικά ψηφοθηρικά οφέλη και τίποτα περισσότερο.

Τα όσα ανέφερε στην εκδήλωση του Πολιτιστικού-Μορφωτικού Συλλόγου Τρανοβάλτου «Η Αναγέννηση» και στρέφονταν κατά της Δημοτικής Αρχής εντάσσονται μέσα σε αυτό το πλαίσιο της δικής του πολιτικής φιλοσοφίας και ηθικής.

Αγνοώντας βασικά θέματα που σχετίζονται με την λειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων αλλά και ειδικότερα για το πρόβλημα που προέκυψε στο Ιατρείο Τρανοβάλτου με τη γραμμή internet ο κ. Κεχαγιάς επιτέθηκε φραστικά με τον γνωστό του τρόπο στη Δημοτική Αρχή παρουσία του Δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου και του Αντιδημάρχου Θεόδωρου Κυριακίδη γνωρίζοντας ότι από την πλευρά τους σε μία τέτοια εκδήλωση δεν θα έμπαιναν ποτέ στη διαδικασία απαντήσεων και αντιπαραθέσεων.

Αναφορικά με το ζήτημα του Ιατρείου Τρανοβάλτου επισημαίνουμε τα εξής:

ToΙατρείο Τρανοβάλτου λειτουργεί σε Δημοτικό Κτίριο με ό,τι συνεπάγεται αυτό στο κόστος λειτουργίας του.

Το πρόβλημα που προέκυψε στη γραμμή internet αντιμετωπίστηκε άμεσα με νέα αίτηση για λειτουργία νέας γραμμής που θα επιβαρύνει το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού. Η ευαισθησία λοιπόν του κ. Κεχαγιά περιορίζεται σε λεκτικά πυροτεχνήματα κακής ποιότητας, προς ίδιον όφελος, αγνοώντας τα κριτήρια των πολιτών.

Ο ίδιος βέβαια, ως γνήσιος εκπρόσωπος παλαιοκομματικών συμπεριφορών, ξεχνά τις δικές του υποσχέσεις και υποχρεώσεις προς τους κατοίκους των Καμβουνίων για σοβαρά ζητήματα της περιοχής που σχετίζονται και με τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

dimos Serbiwn Velbentou logotipo

 

Δείτε ΕΔΩ το επεισόδιο...