1ab8cfcΔιάχυτη είναι η αγανάκτηση των κατοίκων στα χωριά των Καμβουνίων (πλην της Ελάτης), αφού εδώ και 1,5 μήνα δεν βρίσκουν ανταπόκριση σε δύο ζωτικά γι αυτούς προβλήματα.

Το πρώτο είναι η αδυναμία συνταγογράφησης φαρμάκων,

...συνέπεια διακοπής των τηλεφωνικών συνδέσεων στο αγροτικό ιατρείο του Τρανοβάλτου και στο ΚΑΠΗ Μικροβάλτου λόγω μη πληρωμής λογαριασμών, δηλαδή αδυναμίας λειτουργίας του ιντερνέτ που είναι απαραίτητο για τις online συνταγογραφήσεις. Το θέμα τέθηκε και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 31/7, δόθηκαν κάποιες διαβεβαιώσεις επίλυσης, αλλά, τουλάχιστον μέχρι χθες 7 Αυγούστου, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Το δεύτερο θέμα -για το ίδιο διάστημα, περίπου 45 ημερών- είναι η έλλειψη ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος για μια τετράδα ("μπουκέτο") καναλιών (ΑΝΤ, epsilon, κ.α.) από τον αναμεταδότη του Αηλιά, με την αιτιολογία από πλευράς Δήμου -όπως μας μεταφέρθηκε- να είναι η αδυναμία διάθεσης ηλεκτρολόγου για τον έλεγχο. Πιθανώς για μια βλάβη που μπορεί να απαιτεί απλά την επαναφορά μιας "ασφάλειας" ή ενός "θερμικού"…

mikrovalto.gr

 1ab8cfc

aildig1663 2 78

Σχόλια   

Βαγγέλης Παπαδόπουλος
+26 # Βαγγέλης Παπαδόπουλος 08-08-2018 07:41
Ντροπή να μην είναι δυνατόν να γίνε συνταγογραφηση φαρμάκων για τους κατοίκους,Μικροβαλτο υ,Τρανοβαλτο. Να πάνε τουλάχιστον τα τοπικά συμβούλια στο γραφείο του δημάρχου και να το καταλάβουν μέχρι να λυθεί το πρόβλημα και παράλληλα να κάνουν μήνυση για παράβαση καθηκοντος στον Δήμαρχο, όπως έκανε ο Παλουκαςγια το νερό στην Ελατη και μετά την καταδίκη του δεν άφηνει εκκρεμότητες εκεί.
Παράθεση