31901 95Πραγματοποιηθηκε στη Λευκοπηγη την Παρασκευη 4-5-2018 στην Αιθουσα πολλαπλων χρησεων επειτα απο προσκληση της Ε.Ο.Λ (Εθελοντικη Ομαδα Λευκοπηγης) "ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ", συναντηση των Προεδρων των Τ.Κ (Χρωμιου - Κτενιου - Κερασιας – Ροδιανης - Αγ. Παρασκευης - Λευκοπηγης - Μεταμορφωσης),

...προεδρων πολιτστικων συλλογων των χωριων, προεδρων και μελων ορειβατικων συλλογων (Κτενιου - Ε.Ο.Σ. Κοζανης - Σ.Ε.Ο Κοζανης), Σ.Δ.Υ.Κ. (Συλλογος Δρομεων Υγειας Κοζανης), ΣΥ.ΡΑ.ΚΟΖ, & Ε,ΡΑ,ΔΥ.Μ (ραδιοερασιτέχνες ) και αλλων φιλων και μελων της Ε.Ο.Λ και παρουσια του Προεδρου του Ο.Α.Π.Ν Κοζανης κ. Ιωαννιδη Γιαννη για την προταση της Ε.Ο.Λ διοργάνωση στην περιοχή μας του 1ου"ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΟΥΝΟΥ" ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ (1ο FESTIVAL MOUNTAIN "BOURINOS").

Εγινε εισήγηση απο τα μελη της Ε.Ο.Λ Τσουκνιδα Γιαννη και Κερασιωτη Κωστα, και αφού ακούστηκαν και προτάσεις απο τους φορείς και τον πρόεδρο του Ο.Α.Π.Ν κ. Ιωαννιδη Γιαννη και τους προέδρους ολων των Τ.Κ., η πρόταση αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό και αφού γίνουν οι τελικές προτάσεις ορίστηκε την επομενη Παρασκευή το ραντεβου στον ιδιο χώρο για να οριστικοποιηθει η ημερομηνία και κάποιες λεπτομέρειες για να υλοποιηθει η προταση μας.

Ευχαριστουμε ολους οσους παρεβρεθηκαν και ελπιζουμε οτι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!!!

 EOΛ "Συνείδηση"

31901 95