dimarxeio serviwn1612Σε έκτακτη συνεδρίαση κάλεσε ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου τα μέλη της οικονομικής επιτροπής για την περίπτωση του υπαλλήλου Ιωσήφ Μιχαηλίδη επικαλούμενος λόγους άμεσης ανάγκης διεκπεραίωσης σημαντικών υποθέσεων.

Το θέμα ήταν ο ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για να συντάξει γνωµοδότηση αναφορικά µε την βασιµότητα των λόγων της ειδικής διοικητικής προσφυγής του εν λόγω υπαλλήλου κατά της απόφασης του ∆ηµάρχου Σερβίων. Επίσης για να παραστεί ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης Ηπείρου – ∆υτ. Μακεδονίας και να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα του ∆ήµου.

Τέσσερα μέλη της επιτροπής απάντησαν θετικά, δυο μέλη ψήφισαν λευκό και ένα δεν έστειλε καν mail.Να θυμίσουμε ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας έκανε δεκτή την από 3-11-2022 ειδική διοικητική προσφυγή του Μιχαηλίδη Ιωσήφ του Φωτίου, μονίμου υπαλλήλου του Δήμου Σερβίων εξηγώντας ότι η απόφαση του δημάρχου έσφαλε, δεν έκρινε νόμιμα, είχε ελλιπή αιτιολογία και καταστρατηγούσε άρθρα του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων .

Ι.Π./prlogos.gr